Lite Xenogears figurer förbokade

I år så firar Xenogears 20år! Wow, helt otroligt. Tyvärr upptäckte jag ju inte Xenogears ett par år efter det hade släppts och alla hunnit älska det. Så mitt första möte med Tetsuya Takahashi var i Xenosaga, men det var ju kärlek direkt. Så naturligtvis har jag spelat allt han och hans team har gjort under åren.
Nåja, åtminstone det som bär Xeno-titeln. Men nu ska det ju släppas lite figurer i och med spelets 20års jubileum så dom måste jag ju ha!

Dessa tre figurer har jag förbokat från AmiAmi och ser verkligen fram emot att få dom! Speciellt Weltall som är min favorit mecha någonsin. Det är en snygg design som jag gillade från första början, sedan att den har smeknamnet “The Slayer of God” gör det inte sämre. Sedan är Fei och Elley är grymma, så naturligtvis måste man ha båda.

2 responses on Lite Xenogears figurer förbokade

 1. Ursäkta att jag inte kommenterat på ett tag men nu med såhär goda nyheter så måste man!

  Kul att du bokat alla tre! Självklart gäller det mig med, trodde inte vi skulle hinna få alla i år faktiskt.

  Speciellt Weltall ser ut att fungera riktigt bra som action figur, vanligtvis föredrar jag fasta figurer men i det här fallet vill man verkligen kunna ställa dom i alla klassiska positioner.

  (Rykten säger att Jrpg-tråden lever kvar via Discord så jag antar att jag borde dyka upp där snart?)

 2. @ opkij:
  Min vän! Härligt att se dig igen! :D
  Har saknat dig. Japp, den lever kvar via Discord just nu. Så underbart.

  Vad kul att även du bokat dessa, men jag förväntade mig inget annat av dig. Var lite kluven till dessa i början, var ju framför allt Weltall som gällde. Men har bara känt mer och mer att jag troligen skulle ångra mig djupt om jag inte tog chansen nu. Man vill ju inte söka efter de på eBay om något för för 5gånger summan. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *