Lite fix i bokhyllorna, del 1

Idag har jag varit och köpt lite virke, tänkte jag skulle tillverka nya “hyllstoppare” eller vad man ska kalla dom. Ni som äger Billy bokhyllor från Ikea vet ju att de är djupa och samlar man på spel eller filmer så hamnar de långt in i hyllan. Om man nu ställer de helt in mot hyllplanen, visst man kan ställa de i kanten men det räcker man råkar komma åt och nudda det så ser det för jävligt ut.

Så har då gjort en simpel blockerare, som gör att djupet i hyllan är 14.5cm istället för 28cm. Vilket gör det mycket lättare att ställa allt fint och i ordning. Platsen som är kvar baktill kan man använda som förvaring av kartonger eller annat man kanske inte vill ha ståendes framme. Det är väldigt svårt att förklara detta, men när jag är klar med de imorgon så tänkte jag posta ett inlägg om de här. Med bilder och allt som visar hur jag menar. Om någon nu är intresserad av att se.
Hur som helst pillade jag lite med virket idag… … Ja, jag hör hur det låter… *host*…

Jag gjorde en litet hyllplan till mina samlings figurer, så att somliga kan stå lite högre upp och inte blockas bakom andra figurer.

Som ni ser är de två stora KOS-MOS figurerna i bakgrunden upphöjda och syns tydligare, än om att de skulle delat samma plan som Tales of-figurerna.

Det är en upprepning av hur min vän Hans, hjälpte mig med att göra hyllplan till mina Amiibo figurer. Kartong och silvertejp var det dock här!

Som ni ser här ser det rätt bra ut! Känns skönt med att ha tre plan att kunna ställa Amiibos på, alla får det utrymmet dom behöver och det blir fröjd i Amiibo-landet.
Jag skulle kanske ha väntat med detta inlägget tills allt var klart imorgon, men ville skriva något nu. Kände mig faktiskt lite på det humöret. Det är alltid trevligt det. Tankarna till att jag också gör detta är att rensa upp i mina bokhyllor, det har varit för mycket “skit” som inte skulle vara där. Nu får det fan vara slut med det, det är spelrelaterade saker, figurer och prydnads saker som skall vara där. Även ett hyllplan dedikerat till tidningar, men nu allt annat ska organiseras bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *