The fun never ends!

Nu ska jag inte vara allt för negativ här inte, det har varit en skön stämning i de senaste inläggen så vill inte förstöra det. Men måste ändå ventilera lite. Vaknade upp i morse vid 03.40 med en fruktansvärd smärta i buken, en sådan där smärta man troligen känner när man håller på att dö lite. Det påminde mycket om den smärta jag känt förut med njurstenen, jag var inte hemma heller så hade inte tillgång till medicin. Tanken var att jag och en polare skulle tagit en runda ner till Malmö idag och sedan vidare till Ystad, något som naturligtvis sket sig helt och hållet.
Men jag tog mig hem och det smärtstillande jag haft förr, klockan blev 7 och jag hade fortfarande ont. Det var bara att ge sig av till akuten, som tur är var det inte så många som var där så jag kom in ganska snabbt.

Fick även hjälp jävligt snabbt, inga konstigheter eller dumheter. Bara pang på, sedan runt 08.30 gav dom mig smärtstillande och sedan har det varit bra. Hämtat ut en massa extra medicin nu, en kostnad jag gärna blivit besparad… Även om det satte mig på det röda pengamässigt var det värt det för att inte ha ont.
Frågan är väl om jag druckit för dåligt med vatten nu i sommar, ätit olämpligt som hjälpt till att få det att växa stenar igen. Måste skärpa mig på den delen, vill gärna slippa ha så ont… Det är verkligen den värsta smärta jag någonsin har känt.

Men till lite roligare grejer! Jag klarade ut Final Fantasy XII The Zodiac Age här om dagen! Första gången jag lyckats ta mig igenom det spelet och det var nice! Hade mycket roligare med spelet nu än jag någonsin hade med originalet. Gillade karaktärerna mer, storyn, världen. Allt kändes helt enkelt bättre, vet dock inte var det skulle hamna på för plats i en topp lista med Final Fantasy-spelen. Men betydligt högre än för tio år sedan det kan jag lova!

Nu kan man börja se fram emot de resterande spelen som kommer i år, så det blir väl Uncharted: The Lost Legacy senare i månaden. Sedan får jag väl min fysiska utgåva av Undertale till PlayStation 4 under nästa månad. Så det finns lite att se fram emot. För att inte glömma South Park och Mario Odyssey i oktober. Blir fina egna födelsedags presenter till mig och vill ni ge mig något i år (ni vet vilka ni är) så ge gärna pengar… Jag tar väldigt gärna emot pengar som gåva. ;)

3 responses on The fun never ends!

 1. Hu! Vågar man hoppas att det bara var en tillfällig smärta och att veckan varit bra? Tråkigt att du fick ställa in dina planer men tur att du kunde få hjälp fort denna gång.

  Ett stycke klarat FFXII var som sagt gladare nyheter!
  Lite avundsjuk att du börjat på Disgaea 5 med, alldeles för längesen
  man spelade ett sånt!

 2. @ opkij:
  Det var helt klart värst första dagen, men efter att ha fått smärtstillande på akuten så har det varit okej sedan dess. Haft lite känningar av det fram och tillbaka sedan dess, hoppas det försvinner helt.
  Men uppskattar som fasen hur snabbt allt gick denna gången, det var verkligen bra.

  Det kändes väldigt skönt att ha fått klara FFXII, så mycket roligare denna gången man spelade det. =)
  Disgaea 5 gör sig sjukt bra på Switch, har legat nu de senaste dagarna och spelat i soffan. Uppskattar bara mer och mer hur diverse Switchen är. <3

 3. Hm, ja vi hoppas det!

  För mig ligger tolvan visserligen kvar på samma plats i FF-listan
  men helt klart kul att återvända, en hel del detaljer i storyn som
  man förträngt på 11 år, och turbofunktionen gjorde det såklart också
  till en trevligare upplevelse, hehe.

  Låter riktigt mysigt så det lär bli ett Disgaea 5 för mig med, så fort jag
  skaffar en Switch det vill säga. 4 månader kvar av året, dags att ge Xenoblade 2 ett datum kanske…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *