Tillbaka från Stockholm

Wow! Denna månaden har ju flugit förbi! Allvarligt? Var fan tog den vägen!? Nu är vi på övergången till Februari och det känns som man knappt hunnit känna av Januari. För egen del har det ju varit en del på gång, så det är väl därför det har gått så snabbt för mig. Det har varit en del förberedelser för min resa till Stockholm, då det även var min första gång att flyga så kan jag säga nervositeten var på sin max nivå. Men jag överlevde, både resan dit och hem. Kändes rätt skönt faktiskt, dock fick vi en jävla turbulens på hemvägen så jag trodde jag skulle få ett hjärtattack.

Tyvärr hann jag inte få någon större uppfattning om Stockholm, inte mycket mer än att det var folk precis överallt. Satan vad fullpackat det var precis överallt, restauranger så som fik. Önskar vi hade kommit ifrån kursen tidigare dag 1, så man hade fått en chans att se vad staden hade att erbjuda, när vi var klara var det mesta stängt och jag var fysiskt slut i skallen efter hela resan. Jag tyckte Malmö var stort nog för mig, men numera så känns det som en väldigt liten stad. Jag hoppas det blir fler besök i Stockholm i alla fall, där det ger chansen att faktiskt få kolla runt lite ordentligt. Det hade säkert kunnat vara riktigt trevligt. =)

Då som sagt mina tankar varit fokuserade på min resa har inte mycket annat blivit gjort. Har inte spelat så mycket, vilket känns lite trist må jag säga. Lyckades dock komma igång lite med Super Princess Peach till Nintendo DS under resan, så det var trevligt. Spelet är rätt skoj, gillar det verkligen än så länge. Har lite svårt att veta vad jag ska sätta mig med, har en del att spela men jag känner inget “sug” för någon av dem. Tyvärr funkar det inte bara att sätta sig och spela för mig, måste gärna känna en liten dragning till det. Men det blir väl troligen South Park: Stick of Truth eller Kingdom Hearts 2.5 HD ReMIX som kommer spelas. Annars så väntar jag väl mest på att Final Fantasy Type 0 ska släppas, samma sak med Batman: Arkham Knight. Tillsammans med Tales of Zestiria är de spelen mina mest efterlängtade spel i år.

Ser fram emot att få se hur Power Rangers Dino Charge blir. Såg ju på Zyuden Sentai Kyoryuger som Dino Charge baseras på och den gillade jag verkligen. Men fan att de hoppar över min favorit säsong Go-Busters! Fast kanske lika bra, blir svårt att toppa eller göra en karaktär lik Enter från Go-Busters, om det här låter som goja för er googla det. Ser även fram emot att få se den senaste sentai serien från japan, nämligen Shuriken Sentai Ninninger. Har förhoppningar på den, men tills vidare lämnar jag er med introt till Dino Charge.

4 responses on Tillbaka från Stockholm

 1. Ja, jag säger detsamma! Vart fan tog januari vägen?! Det brukar ju vara värsta sega skitmånaden, men nu var den över i ett nafs! O_o Februari lär ju rusa fram också.

  Som jag nämnde på Twitter, synd att jag inte visste att du skulle komma till Stockholm. :) Kan förstå att du tycker det är fullt med folk. Det tycker jag också, speciellt på vissa områden, som Gamla stan eller Drottninggatan.

  Ser verkligen fram emot Type-0 i slutet av mars! Hoppas att skolan inte är för överväldigande då så att jag hinner spela också. ;)

 2. Kul att det gick bra :)
  Mängden folk kan vara riktigt jobbigt. Iaf på morgonen under rusningstrafiken.

  Härligt att årets releaser börjar dra igång snart. Känner mig nästan rastlös.
  Ny 3DS och Majora’s Mask för första gången nästa vecka :)

 3. @ Lania:
  a, det var synd att det missades. Tänkte inte ens på att skicka ett DM, men man vet till nästa gång i alla fall.
  Hade inte så mycket tid över som jag hade hoppats på ändå. =/

  @ JRPGeek:
  Tackar, tackar. Jo, det är ett bra start på året absolut!
  Får själv vänta med New 3DS, då annat kommit i vägen. Men under året borde man ha råd.

  @ Lania:
  Ja, Wild Arms 5 är riktigt bra än så länge! Blir att köra mer i helgen! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *