Bekräftelse och sjukskrivning

Då har jag väl äntligen ha fått veta vad det är som har spökat med mitt välmående och mycket riktigt har det visat sig vara en liten jävla njursten som har plågat mig.
Har nu fått en massa olika piller som ska hjälpa med det onda och en remiss som är skickat till urolog, så nu börjar det ju hända lite saker åtminstone! Och det är riktigt skönt måste jag säga, har fått piller som ska hjälpa till att slappna av där det gör ont, så stenen kanske kan passera utan annan inblandning. Håller tummarna för vilket som funkar snabbast.

Har även fått en sjukskrivning på en vecka, då jag har haft så ont ibland så jag har inte kunnat jobba. Har hoppat fram och tillbaka från jobbet och med att vara hemma, det har plågat mig det också. Mycket för att man känner att man sviker folk och att jag inte kan utföra mitt eget jobb, det har tagit hårt bara det. Men samtidigt har det känts skönt att få en bekräftelse på vad det är som har felat och har plågat mig lite sedan Augusti 2015. Tagit sin tid… Mycket för de trodde det kunde vara magkatarr jag hade, “turligt” nog så har det förhoppningsvis bara varit njurstenen som jävlats. Men det räcker gott och väl det ska jag lova er. Snälla drick vatten som ni ska! Ni vill inte vara med om dessa smärtor, dricker väldigt mycket vatten numera. Blev ju inte så mycket vatten alla år man drack läsk, så inte undra på att mitt system angriper mig…

Nu är jag inne på fjärde dagen med mina mediciner och det känns lite bättre idag, det var nog länge sedan det kändes så lugnt i kroppen måste jag säga. Hoppas det fortsätter i denna stilen, för jag vill bli fri från detta. Vill komma tillbaka med all min energi och känna mig som mig själv igen, det tycker jag inte att jag har gjort sedan allt detta drog igång. Men nu har jag som sagt en veckas sjukskrivning, nu gäller det att samla krafter och energi så man kan återvända starkare än på länge.
Nu i helgen ska jag väl fortsätta med Digimon Story: Cyber Sleuth, men jag lockas väldigt mycket till att påbörja The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.
Så får väl se om jag kan hålla fokus på Digimon eller om jag hoppar över och börjar med Zelda istället.

3 responses on Bekräftelse och sjukskrivning

 1. Så skönt att det äntligen blev ett svar på mysteriet, även om det såklart inte är över än och inte alls låter som en höjdare så är det skönt att veta och åtminstone en bättre diagnos än vissa andra det kunde ha varit.

  Jag hade oturen att spela igenom Twilight Princess för min andra gång precis innan dom avslöjade remaken så just nu är jag inte alls sugen på att köpa eller spela det. Jag tyckte dock att spelet var roligare och bättre än jag mindes det så förhoppningsvis blir det kul för dig med när du väl startar det. Hur spelet tog ca 40 timmar att klara förblir ett mysterium dock.

 2. Jag håller faktiskt med om att det inte känts som att du varit dig själv sedan skiten började. Så härligt nu när du har ett mål och är på bättringsvägen dood. Det betyder mycket.

  Du har ju såklart haft ljusa stunder genom allt men det är inte så konstigt alls att sådant här tynger ner dig. Konstant smärtor och annat skit som är omöjliga att fly ifrån. Skulle göra vem som helst galen.

  Yay dood!

 3. @ opkij:
  Jo, precis att bara veta har ju gjort en lite lugnare psykiskt åtminstone. Då man trott det har kunnat vara lite vad som helst.
  Ajdå! Det var ju oturligt det med Twilight Princess, hoppas du får orken att köra det sedan igen. Kört en tre timmar redan och det känns nice. =)

  @ Cristoffer Nilsson:
  Det har varit jobbigt. Att vakna upp och inte riktigt veta vem det är man ser i spegeln. En bild av något man brukade vara, väldigt olustig och obehaglig känsla rätt igenom.
  Som du säger har det ju varit vänder där man mått bättre, men annars har det fortfarande varit samma… Så igår var en av de skönaste dagarna på länge. Känns även bra idag.
  Har fortfarande känningar av det, men det känns bättre än på bra länge. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *