Feber och en mindre förkylning!

Förra helgen var jag sjuk, hade då feber och lite förkylning. Men det gick över, trodde jag. Hade fortfarande känning av det när jag började min praktik i tisdags.
Och när jag väl kom hem från den, så bröt det ut igen. Feber och rinnande nästa, tillsammans med ont i halsen. Så det var kul, en dag på praktiken och sedan sjukanmäla sig. Börjar ju förbannat bra.
Enda positiva är att påsklovet kommer, så jag kan förhoppningsvis vara helt frisk tills tisdag nästa veckan igen. Får man se hur det kommer gå med praktiken, för en otränad fan som mig. Så nu blir det bara vila som gäller. Har inte ork till mycket annat ändå. Hoppas detta var det sista av skiten nu och man kan vara frisk och göra ett bra jobb. annars får man både Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan på sig.

Och fick en mindre hjärtinfarkt igår, då jag trodde HDMI-porten på min Playstation 3 hade gått sönder. Men det var tydligen bara min nya HDMI-kabel som gått sönder… Efter nio dagar. Så det var bara att få den utbytt så funkade allt igen, men rädd blev jag. Och det hjälpte inte att jag hade feber heller och förstora problemet…

1 response on Feber och en mindre förkylning!

  1. Aj, det tynger att höra även om feber alltid försvinner till slut. Har själv varit sjuk de senaste dagarna, vet inte om det var just feber men kände mig riktigt hängig och trött. Skönt att det börjar bli bättre. Det kanske är sådana tider nu att man lätt blir sjuk. Vet inte. Men jag hoppas det går över helt, min vän. Lycka till! Vi hörs på loading snart. Mvh Palaxih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *