Hur har 2014 varit?

Då 2014 går mot sitt slut, ska man kanske kolla tillbaka lite på året. Har det varit ett bra eller dåligt år? Jag vet faktiskt inte, känner nog att det varit ett rätt okej år som gått lite upp och ned. Har mått bra från och till, har fortfarande varit en fight med depressionerna. Varit mycket jobbande, nästan lite för mycket kan jag tycka… Men jag trivs med det jag gör, men ibland skulle jag nog ta det lite lugnare än jag gör.

Känner jag borde nog försöka hitta en hobby till nästa år. TV-spel är inte en hobby egentligen, då det är en så stor del av mitt liv. Men då jag känner jag haft stora perioder under året då jag inte orkat spela, så behöver jag något annat man kan fokusera på. Så det framförallt känns bättre och roligare att sätta sig och spela, kan ju vara så att jag spelat fel typ av spel också. Men kan ändå vara skönt att finna andra saker att koppla av med.
Men när TV-spel ändå är på tapeten, så kan jag ju säga att jag nått en personlig milstolpe i år. Jag har klarat över 100 spel till PlayStation 3! Det är den enda konsol jag har spelat så många spel på, känns sjukt. Nästan overkligt faktiskt, men det borde det kanske inte göra. Spelet nr 100 blev Castlevania: Lords of Shadow 2, verkligen inte det bästa spelet att ta plats etthundra med, men vafan det får väl gå. För övrigt har jag klarat 24 spel i år på olika konsoler, lite mindre än förra året.

Nästa år ska jag försöka bli hälsosammare, försöka sluta äta godis och dricka läsk. Laga mera mat, äta mindre partitioner. Jag vill verkligen gå ner i vikt, så nu är det fan att anstränga sig ordentligt. Detta är inget nyårslöfte, jag ger inte sådana. Men från och med det nya året ska detta gälla, så vill jag äta något onyttigt eller käka godis eller sådant, så får det bli under de dagarna som är kvar. Det blir att dricka mer vatten sedan, något jag varit väldigt dålig med. Eller snarare, jag dricker inte så mycket vatten som man behöver. Så jag hoppas att vänner hjälper mig med detta, det kan bli jobbigt att stå emot. Så jag hoppas jag har erat stöd, även om det kan bli att man blir sur en stund.
Det ska bli spännande. Men även en annan utmaning väntar mig nästa år… Jag ska flyga för första gången i mitt liv, jag vet inte riktigt hur det kommer att gå, men jag är nervös som fan kan jag säga. Ska åka på en utbildning i Stockholm med jobbet, så första gången jag flyger och första gången i Stockholm. Ska bli spännande minst sagt! Om det inte kommer något mer inlägg innan året är slut, så får ni alla ha ett riktigt underbart resterande år. Hoppas även att erat 2015 blir riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *