Den senaste tidens händelser

Titeln på inlägget får det kanske att låta som det hänt väldigt mycket på senare tid, men tyvärr har det ju inte det. Det har faktiskt varit lugnt och stillsamt, för det mesta i alla fall. Det är i och för sig rätt skönt efter flytten att det är lugnt.
Har en del kläder och tillbehör kvar att packa upp, ni vet det där super tråkiga. Super tråkigt i min mening i alla fall!

På senare tid har jag haft lite ont igen i njurar/mage. Men var inne på röntgen i söndags, så hoppas få ett ordentligt svar snart på vad som felar. Känner jag skulle gärna vilja komma tillbaka på fullkraft, där jag legat en gång i tiden. Att gå och ha ont tar både energi och lusten att göra något från en. Riktigt pissigt.
Men det ska väl bli bra igen någon gång, det hoppas jag verkligen.
I övrigt så har jag fått lust att börja skriva igen, har en del storys och idéer jag skulle vilja få skrivet. Som min och Eldens fantasy story “The Saga of Reconis“. Det är en serie som vi hållit på med sedan 2001, så vi firar faktiskt 15år med serien i år. Hade varit kul att få allt skrivet dock, sedan har jag egna idéer på olika saker jag vill skriva. Det är trist bara att jag aldrig känner att jag får ro nog att sätta mig och skriva, eller snarare jag behöver hitta motivationen att sätta mig och anstränga mig lite mer med skrivandet.

På tal om skrivande, så håller jag och KNtheking på med ett projekt som vi kallar för Spelmanglarna. Vi skriver lite om spel där. Så har jag hela spelinlägg att skriva, så kommer de upp där 1-2 dagar före innan jag postar det här, så vill ni vara med och stödja där hade det varit trevligt. =)
Kör lite The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel till PS3 just nu. Sedan skiftar jag mellan Bravely Default och Pokémon X till 3DS. Trevliga spel allihop, nästa fredag blir det väl dags för The Legend of Zelda: Twilight Princess. Så hoppas något av de andra spelen är klara, då jag inte gillar har för mycket igång samtidigt.
En liten hemlis. Har aldrig spelat Twilight Princess ordentligt, så ser verkligen fram emot det!

2 responses on Den senaste tidens händelser

  1. Kul att du nämner manglarna här. Jag ska också skriva framöver och lägga upp fler videos, så du vet. Hoppas ni får jobba mer på Reconis, jag gillade Hans jobb på artworken, han är duktig. Twilight Princess är fantastiskt bra. Älskade Wind Waker med gamepaden så detta ska jag helt klart köra med den, använder den ju nästan aldrig men här blir den perfekt.

  2. Hoppas att röntgenbilderna kan ge ett ordentligt svar denna gång, eller så blir det det klassiska svaret, ät smärtstillande ett par månader och kom tillbaka…

    Hoppas även att det blir lite skrivande, det är alltid svårt att få ro till sina kreativa projekt, jag har själv ett par som får alldeles för lite tid just nu. 15 år med samma projekt är helt klart värt att fira!

    Spelmanglarna är ett utmärkt namn på sidan och jag ska såklart fortsätta hålla utkik för vad ni hittar på där med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *