Nu blir det operation!

Nu har jag äntligen fått min operations tid för att ta bort min njursten, håller tummarna för att alla problem och smärta försvinner efter det. Det blir operation den 14/7, så planerna om att åka till Kolmårdens djurpark med kompisarna blir inte av i alla fall. Hur tråkigt det än är att missa, så vill jag hellre må bra och ha min ork tillbaka. Så det tror jag de flesta har förståelse för.

Ha även hämtat mitt exemplar av Mighty no. 9, var med och Kickstartade det spelet också så fick mitt namn i spelet. Micke J (Yazuka). Som ni kan se här, en bild jag tog på sluttexterna. Med mitt Mighty no och mitt namn. :D

Spelet har varit bättre än jag vågade hoppas på, tappade intresset rejält för spelet för ett tag sedan. Men det har varit småkul än så länge. Liten bit av klassiska Mega Man med en del nya saker, som faktiskt gjorde det roligt.

Min semester började ju i slutet av förra veckan, så det har varit fullrulle sedan dess typ. Rest runt lite och kollat på saker och ting. Vi har väl en resa till Ystad och Helsingborg kvar att göra också, så det ska bli väldigt kul. På fredag är det en fridag ifrån allt, då kommer Star Ocean 5 och då släpper jag det mesta. Det är mitt semester spel i år och det ska fasen få den tid det förtjänar.
Bli även att besöka en kompis jag inte sett på länge, men som ändå bor rätt nära. Får ju passa på nu när man ha sommarkortet och kan resa runt Skåne.

2 responses on Nu blir det operation!

 1. Kul att du redan hunnit med en hel del på semestern och med
  tanke på hur pass fort Star Ocean gick så blev det lite oväntad tid över,
  för min del var det rätt skönt att det inte drog ut på tiden allt för mycket så jag slapp ta en paus nu för att fira Xenosaga III.

  Och av dom jag vet som spelat Mighty number 9 så verkar alla vara överens om att det är riktigt kul att spela trotts alla problem runt spelet.

  Läskigt och skönt med ett datum för operation, nu måste det väl ändå lösa sig en gång för alla med smärtan!

 2. @ opkij:
  Hehe, jo så kan det ju gå. Nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska köra efter Star Ocean. Sitter ju på en del ospelat nu, men vet inte riktigt vilket man vill dra igång. Dagens i-landsproblem helt enkelt. Hehe.

  Det känns lite så ja, att de som spelat Mighty no.9 ändå får ut något av det. Det har verkligen problem, men det kändes som en bra start på något. En uppföljare som poleras och verkligen fixas till kan nog bli bra. Om folk nu skulle köpa en uppföljare eller om det ens kommer någon.

  Det känns otroligt skönt. Håller både tummar och tår för att det blir bra sedan. Även om senare tid varit rätt bra med minimal smärta. Så vet man aldrig när det drar igång igen. Skulle vara skönt om allt blir bra efter detta, så man slipper fara runt som man gjort det senaste året för att försöka få svar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *