Semestern runt hörnet

Snart är det dags för semestern att dra igång, jobbar bara på onsdag och torsdag denna veckan också sedan är det dags för lite vilande och kraft samling! Som de flesta vet redan så har jag ju haft ont det senaste året, som förmodligen skapats av en njursten. Det har också resulterat i att jag varit hemma en del, något jag verkligen har hatar. Så det ska bli skönt att kunna få vila ut, utan att känna press eller att man sviker folk. Har ju mindre ont nu än jag haft på ett tag och väntar på tid nu för att ta bort stenen, anledningen att jag sa förmodligen är att man fruktar ju att det är annat som orsakat smärtan. Men håller tummarna för det bästa.

Hur ska jag börja min semester då? Jo, det blir att spela igenom Mighty no.9 och se om det blev något av det spelet överhuvudtaget eller om det är en katastrof. Blir väl ut och röra sig så mycket jag kan och resa runt nu när man har Jojo sommarkort, så man kan åka Skåne runt så länge de jag ska åka med känner att de vill ut och åka. Annars blir det nog inte av, känner inte för att åka själv. Men sedan den 1/7 är det äntligen dags för Star Ocean 5 som jag räknar som mitt stora semester spel, ser verkligen fram emot att få spela det.
Annars ser väl min semester väldigt stillsam ut, som sagt ska ta det så lugnt jag bara kan så man kan komma tillbaka energifylld. En förhoppning jag har är att eventuellt kunna börja på gym igen lagom till semestern börjar, visst så mycket för att ta det lugnt.
Men ändå hålla sig någorlunda aktiv så man inte hamnar i något jäkla lathets fälla.

Ska väl försöka lära mig äta lite bättre och lite mindre portioner, även om båda sakerna känns rätt svåra. Men ska väl se om man kan boka tid till en dietist, för nu på senare tid har mitt huvud fyllts ännu mer av tankar om GBP-operation. Vet egentligen inte om jag vill genomgå en sådan, men tankarna om att äntligen tappa vikt och bli smal är otroligt lockande kan jag säga. Men vi får som sagt se vad som sker, hoppas bara man kan komma igång med något.
Hoppas alla andra som snart har semester också får en riktigt trevlig sådan. =)

2 responses on Semestern runt hörnet

 1. Wo! Bara en liten dag kvar alltså!

  Det gäller att planera in massor för sin semester för man vet att bara hälften kommer att hinnas med, hehe. Nä men bra att du har satt upp mål, det är väl ändå första steget!

  Ska bli spännande att se vad just du har att säga om Mighty no.9 sen, mitt hopp för spelet försvann rätt tidigt tyvärr men det jag har hört hittills är ändå att det är kul att spela så vi får väl se.

  Star Ocean-spänningen ökade drastiskt igår när Square hade dragit pengarna, se om dom lyckas leverera det till release, NÄSTA VECKA!

 2. @ opkij:
  Hehe, det är väl det klassiska att försöka göra för mycket och så blir inget gjort. Vi får välj se. :)
  Har inte stora förhoppningar på Mighty, men man får välj se.
  Oh, spännande! Hoppas du får det till releasen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *