Så mycket spelande! Underbart!

För ett litet tag sedan så kändes som man hade tappat stinget i spelandet, lite sådant som händer då och då. Det är trist när det smyger sig på och man känner man mår lite dåligt.
Då blir det lätt det där att man sitter och stirrar in i väggen eller man ligger med surfplattan och slösurfar eller bara slösar tid med annat.
Jag hatar när det blir så, därför är jag extra glad att man har varit väldigt på G den senaste tiden. Den den senaste månaden har jag kört igenom 4st spel, nämligen följande titlar; Uncharted: The Lost Legacy, Ys VIII: Lacrimosa of Dana, Knack 2 och även Dragon Quest Builders. Började lite med Dragon Quest Builders förra året när jag köpte det, men stannade efter ett tag. Valde att spela World of Final Fantasy istället, men tog upp det nu igen. Har haft så sjukt kul med det!

Det har blivit så mycket spelande av Dragon Quest Builders att man börja tänka på spelet precis när som helst, går ut och tittar på bygge och tänker så skulle jag byggt det. Hehe, det är kul för en min kompis Elden har varit precis likadan när han spelade det. Men han är väl lite extra galen på den punkten med hur mycket tid han lade ner på spelet. Hehe.
Kan verkligen rekommendera det spelet och längtar sjukt mycket efter DQB2 som även ska ha co-op/mulitplayer, ser sjukt mycket fram emot att spela det tillsammans med Elden. Dragon Quest Builders blev också det 80:de PlayStation 4 spelet som jag klarade, det känns riktigt nice!

Även den kommande månaderna är det fullt upp. Nu på tisdagen den 17/10 så kommer South Park: The Fractured But Whole som jag sett fram emot mycket.
Tio dagar senare (min födelsedag) så kommer Super Mario Odyssey! Också ett sjukt het efterlängtat spel för min del, det kommer även .hack//G.U. Last Recode och efter det så kommer det mest efterlängtade, Xenoblade Chronicles 2!
Så året är verkligen fullt upp för min del. Det kommer ju en massa mer spel, men inget som intresserar mig speciellt. Hur som helst så är det ett par sista grymma månader av året kvar. Hoppas ni får en grym spelhöst och spelvinter alla! It’s good being a gamer!

“The Monado does not control itself, you control it. I…control it.
By the light of the Monado, I will stop them.” – Shulk, Xenoblade Chronicles

2 responses on Så mycket spelande! Underbart!

 1. Underbart indeed! Pågrund av LEGO:t så ligger jag ju lite efter i spelandet men jag lyckades avsluta YS nu i veckan efter 45 långa timmar, gjorde det mesta i spelet och njöt av nästan varje stund, inget “riktigt” YS men ett mycket trevligt rollspel.

  Jag köpte aldrig Dragon Quest Builders och nu när tvåan är på väg känns det bättre att skaffa det istället, men kul att du hade så kul med det och co-op gör ju alltid “byggarspel” roligare!

  Mario, Last Recode och Xenoblade är bokade här, South Park får vänta nog vänta lite men hela spelåret lär väl gå till historien som ett av dom bättre!

 2. @ opkij:
  Hey! Det är härligt med Lego ändå! :D
  Det är värt att ligga lite efter med spelandet då. ;)
  Hehe, det är väl kanske för att det inte är ett “riktigt” Ys som jag gillade det så mycket. Har aldrig fallit för serien förr, alltid gillat musiken då!

  Ja, har du inte köpt Builders än kan du lika gärna vänta. Tvåan verkar ju bli större och bättre. Ser fram emot det.
  Det räcker gott och väl med de spelen, man har ju att göra så det räcker. Sedan kommer ju Ni no Kuni 2 i början av nästa år..
  Som du säger 2017 har varit ett grymt spelår, möjligen ett av de bästa på länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *