Lite semester, spelande och depression…

Vad skönt att ha lite ledigt, även om jag hjälpte till lite med jobbet under min semester. Men det kan jag tolerera, så har jag alltid något att göra. Det är skönt bara att inte behöva vakna till en väckarklocka. Men som vanligt när jag har lite ledigt vet jag inte vad fasen jag ska göra… Jag ska ta en storstädning här hemma en av dagarna, dammsuga och damma allt jag kommer åt. En sådan där städning man inte orkat göra på ett tag, får bli den stora sommarstädningen det.
Håller på att spela lite på Final Fantasy XII The Zodiac Age, men sitter inte med det så mycket som jag borde. Så jag blir lite sur på mig själv att nu när man har fått lite tid, varför i helvete spelar jag inte!? Jag är inte trött på spel, inte alls. Men det känns som jag väntar på annat, därför har jag svårt att njuta av det jag har nu.
Både Super Mario Odyssey och Xenoblade Chronicles 2 är två spel jag ser sjukt mycket fram emot, så jag tror det tar min fokus bort från det jag har nu. Var samma sak när jag väntade på The Legend of Zelda Breath of the Wild, var svårt att spela något innan det kom.

Ska sakta men säkert påbörja projektet med att återställa alla bilder på hemsidan som försvunnit, i och med att Photobucket jävlas med en. Det kommer ta en jävla tid, då jag ska ta mig igenom 2006 fram till 2017 med bilder att fixa… Det kommer ta sin tid, men förhoppningsvis blir det bra och att jag själv kan känna det är värt besväret att fixa. Har fixat lite redan och har tagit mig genom 2006-2007 och börjat lite på 2008… Så ja, det är en del kvar…

“Men om det är besvärligt, varför fixa det då?” Jag vill gärna att allt på sidan ska vara intakt, så som det en gång i tiden var postat. Detta är mycket till för att hjälpa mig minnas roliga och även dåliga tider i mitt liv. Låter dumt kanske, men jag började ju denna bloggen med att hjälpa mig hantera mina tankar och känslor kring depression. Allt det där jag kämpar med än idag…
Sedan får jag acceptera att vissa filmklipp jag postat och nerladdningsbara saker jag länkat till slutar funkar. Det är inte mycket jag kan göra åt det, men bilderna ska jag fasen ha kontroll över.
Är inne i en sådan konstig depressions fas igen, känner mig inte behövd och känner mig mest i vägen. Känns som när man pratar med folk så vill de mest bli av med en… Det är kanske inte så, men det är så det känns och uppfattas för mig. Trist är det i alla fall.. Men förhoppningsvis kommer man väl ur detta också snart.

2 responses on Lite semester, spelande och depression…

 1. “hjälpte till lite med jobbet under min semester.” låter bestämt som att du är behövd där, haha. Nej men jobbigt att känna så vare sig det stämmer eller inte…

  Sommar verkar vara= storstädning, mamma gjorde det samma på sin semester och mitt senaste inlägg avslöjar vad jag spenderat min ledighet med.

  Skönt att ditt FFXII kom fram tills sist. svårt att inte se fram mot Xenoblade men förhoppningsvis blir du klar med FFXII tills dess, haha, som jag skrev på loading tyckte jag inte “Zodiac job” tillförde så mycket men det var kul att äntligen återbesöka spelet efter över 10 år.

  Jag har inte kommenterat det än men det är ju helt sjukt med photobucket att dom gått från gratis till en helt hutlös summa!
  Inte lite jobb att återställa allt men vid det här laget kan du nog gissa att jag skulle gjort samma sak, hehe.

 2. @ opkij:
  Sedan är det väl lite mitt problem med att släppa jobbet när jag kanske borde göra det. Men har ett behöv av att känna mig behövd, så ibland tackar jag ja till saker jag kanske inte alltid vill.

  Haha, ja precis. Hur ska man annars få tid till en storstädning? Känns som det är enda gången. Vi får väl se när jag orkar ta tag i det. Hehe.

  Det lilla jag kört av FFXII just nu känns både roligare och bättre än det jag körde när spelet var nytt till PS2. Så bara hoppas man får tummarna ur och spelar mer.

  Hatar verkligen Photobucket just nu, av hela mitt hjärta. Hade de tagit en summa som säg $10 i månaden hade jag gladligen betalat det. Men nu kan de fara åt helvete.
  Snart klar med återställning av 2010. Bara 7år kvar. Haha.
  Ja, jag kunde tänka mig du skulle gjort detsamma. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *