Nya KOS-MOS figuren bokad!

ÅH, jag är överlycklig att jag fick in en bokning på denna figuren alltså. Det är en ny figur på KOS-MOS från Xenosaga-serien. Det är bara det att hon hade en liten extra roll i Nintendo och MonolithSofts Xenoblade Chronicles 2.
Där hon fick en ny exklusive uppdaterad design, det är då denna designen som denna figuren baseras på. För de som vet så älskar jag ju Xeno-serien och KOS-MOS är en av mina favorit karaktärer någonsin. Så denna var jag tvungen att ha!

Äntligen bokad! Nu börjar den långa längtan & sparandet.

Visst är den lite dyr, men jag har ett par månader på mig att lägga undan lite i månaden innan den kommer. Den släpps nämligen inte förrän i Maj 2020, men hade jag inte bokat den nu så hade jag inte haft en chans att få henne sedan. Inte för överdrivna priser på eBay. Gick ju miste om både Pyra och Mythra figurerna från Xenoblade Chronicles 2 för jag inte hade råd just då, något jag ångrar att jag inte försökte lösa det ordentligare.

Är väldigt förtjust i denna designen. En bra hyllning till originalet.

Så nu blir det att lägga undan lite pengar varje månad till denna figur, blir ju absolut den dyraste figuren jag någonsin köpt. Tar emot lite att betala så mycket för formad och målad plast, men ack! Det är så vackert och så är det en av mina favorit karaktärer. Köper jag inte denna så kommer jag bara ångra mig något otroligt, så jag är väldigt glad att det är typ 8 månader kvar innan den släpps.

KOS-MOS är så kickass och vacker. <3

Vad jag hoppas att Xenosaga-serien en dag kan komma tillbaka på ett eller annat sätt, hade varit trevligt att se hela gänget få design uppdateringar. Man bara drömmer om hur de hade kunnat se ut idag om alla gick i KOS-MOS stil, så underbart det hade varit. Sedan fortsätter jag ju drömma om HD Remasters av hela Xenosaga Trilogin, om det någon gång sker så hoppas jag de lägger till denna designen i spelen som en bonus dräkt. Hoppas Bandai Namco en vacker dag låter oss få återuppleva serien.
För att inte nämna låta nya spelare få bekanta sig med serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *