Datum på Xenoblade Chronicles 2!

Under nattens Nintendo Direct så avslöjades det äntligen ett datum för Xenoblade Chronicles 2. Det var en hel del som tvivlade på att det skulle komma i år, men denna gången valde jag att tro Nintendo och deras upprepade lovord om att det kommer i år. Så om det verkligen inte skulle hända något som försenar det i sista minuten (snälla låt det inte hända), så kommer vi kunna spela detta den 1 December i år.

Detta är ett av mina mest efterlängtade spel i år. Har haft super efterlängtade spel i år, det första var Tales of Berseria, det andra Super Mario Odyssey och sist (men inte minst!) Xenoblade Chronicles 2. Det var längesedan jag kände jag kunde säga att jag längtade efter två spel, som var exklusiva till Nintendos konsol. Jag älskar Switch! Hoppas Nintendo fortsätter ge oss alla dessa gudomliga spel under 2018.

Så snygg! Ge mig nu! Älskar artworken på steelbooken!

Jag älskar artworken på steelbooken, de som känner mig vet vad jag tycker om steelbooks rent generellt. Men damn, om inte denna gör sig bra med artworken.
Hade velat se denna artworken som vanligt omslag. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska köpa vanliga versionen eller om jag för en gångs skull ska lägga lite extra pengar på en Collectors Edition. Men jag vill ju verkligen stödja Xeno-serien så mycket jag bara kan! Även om jag hade önskat mig någon mer godsak i CEn. Men det blir nog fasen att uppgradera sin bokning.

Nu ska man sitta och längta till 1 december. Funderar på att ta ut en semester dag, så man kan få lite mer helg tid med spelet. Ser verkligen fram emot att få bekanta mig med Rex och Pyra och deras värld. Hoppas Nintendo väljer att porta över första Xenoblade Chronicles till Switch också, det förtjänar en HD-version.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *