Vad gör man nu då?

Jaha, vad gör man nu då?
Just nu känner man sig lite tom, känner man inte har så mycket att göra. Det händer inte så mycket, det kan väl iofs också vara rätt bra. Men känner jag hade velat ha lite mer som hände eller att jag kanske kunde få tillbaka motivationen och göra lite videos igen. Det hade varit roligt som tusan att komma igång med något annat.
Känner jag hade behövt en annan hobby och utöva emellan spelandet. Känner så att det är så att man håller på att hamna i en deppig fas igen…

Nåja, har sedan sist spelat igenom Metroid: Samus Returns på Nintendo 3DS, det var ett av de titlar jag kände att jag ville spela när det kom. Men det släpptes andra spel runt samma tid som jag värderade högre för egen del. Men nu har jag kört igenom det och det var minst sagt trevligt. Men hade mycket hellre sett det kommit till Switchen, för det första hade det varit betydligt skönare att spela på den, får lite kramp och ont i händerna av 3DSen. Vilket är trist då den har en hel del trevliga spel jag gärna vill spela…

Men jag sitter i ett litet dilemma just nu, jag vet inte vad jag ska spela. Spel har jag, men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Jag vet bara att jag inte vill hoppa in i ett nytt JRPG just nu, känner jag behöver fortfarande lite paus ifrån Xenoblade Chronicles 2. Jag älskar JRPG, men så maniskt som jag spelade Xenoblade 2 blev lite för mycket, jag blev lite överladdad. Haha. Här är lite av de ospelade spelen jag har hemma just nu, vad hade ni själva velat spela? Kan ju säga jag inte är väldigt sugen på Horizon.

  • Agents of Mayhem
  • Azure Striker Gunvolt 2
  • Battle Chasers Nightwar
  • Gravity Rush 2
  • Horizon Zero Dawn
  • Tales of Vesperia PS3
  • Yakuza 0

Så vad hade ni själva valt av de spelen här ovan och varför? Har ni något annat tips till mig på något ni tycker jag borde spela? För all del kom med förslag.

2 responses on Vad gör man nu då?

  1. Jag har lirat Yakuza 0 sedan i julas. När jag väl fastnade efter någon timme så har jag inte kunnat spela något annat. Storyn är makalöst bra, gameplayet likaså.

  2. @ Kimkong:
    Jag är ju lite sugen på det, har hört så bra grejer om det.
    Verkar bara ha svårt att sätta mig med det. Det blev inte spelet jag valde nu, men nästa gång kanske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *