Deadpool 2 måste jag se!

Jag fullkomligt älskade Deadpool filmen, den var väl mer eller mindre vad jag hoppades på och Ryan Reynolds gjorde rollen perfekt i mitt tyckte. Troligen var Deadpool min favorit film under hela 2016 och då var det en massa bra filmer jag såg. Jag gillar film, men jag köper i princip aldrig en film. Kan nog ganska lätt räkna upp vilka filmer jag köpt de 5 senaste åren, rätt lätt då det rör sig om två filmer. Transformers The Movie 30th Anniversary (tecknade) och naturligtvis då Deadpool.

Vill jag se film har jag en kompis som är film tokig och köper allt, så jag behöver bara knalla över till honom och låna något. Men hur som helst, Deadpool fick mig att köpa filmen och för mig är det stort, det visar verkligen hur mycket jag älskar och uppskattar filmen. Sedan har ju just Ryan Reynolds gjort ett fenomenalt jobb med att promota filmen på sin Twitter eller varför inte bara se följande klipp?

Men man får ju inte glömm Avengers: Inifinty War som också har premiär i år, den längtar man ju också något otroligt efter. Troligen är det också dessa två filmer som kommer vara mina favoriter för hela året och två filmer jag verkligen måste se på bio. Så som sagt får jag bara se två filmer på bio i år blir det Deadpool 2 och Avengers, sedan kan jag känna mig väldigt nöjd. Knappt så man kan bärga sig, men den som väntar på något gott…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *