Sett nya Harry Potter

Postade ett inlägg om detta tidigare idag, men av någon händelse försvann inlägget. Troligen har jag väl råkat radera det. Har arbetat en del med sidan idag, så har väl råkat göra det mitt i alla röra. Nåja, ingen större skada skedd.

Har idag sett den nya Harry Potter filmen. Hade inga större förväntingar på den, men den visade sig vara riktigt okej. Möjligen för att jag inte läst boken filmen är baserad på denna gången, vilket jag är glad över. Har istället kunnat fokusera på filmen istället för grejer som saknas. Skulle inte förvåna mig om det är en del.
Gillar verkligen det mörkare temat i filmen, blev dock lite besviken att en karaktär inte var med. Eller med var han ju, men inte riktigt så som jag ville. Säger inte mer om det, då jag vill inte spoila något. Ska se till att låna boken så jag kan läsa den också och även läsa sista boken, blev riktigt sugen på det efter att ha sett filmen. Jag är ingen Harry Potter fantast, men jag tycker böckerna är rätt bra. Bland det bästa jag läst i alla fall och jag gillar verkligen tredje boken.

Allt som allt var det som jag tidigare sa en rätt okej film, blev bjöden på den så jag har inte lagt några egna pengar. Mitt ändå klagomål är att ibland kändes det som inget hände alls i filmen. Troligen känner jag det så, för att filmen var så lång. Men det är nog det enda jag personligen kan klaga på, blir kanske ett nytt inlägg om det hela efter att ha läst boken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *