Figurer, Yoshi och annat

Då var det äntligen dags för Yoshi’s Crafted World att anlända, ett av de här spelen jag sett fram emot ett tag. Bara spelat lite än så länge, men det verkar mysigt åtminstone.
Jag får återkomma med lite intryck senare, hoppas det håller.

Yoshi i kartong världen!

Hade hoppats att Trails of Cold Steel skulle ha kommit idag också, men sådan tur hade man inte. Så det kommer väl i början av nästa vecka då. Det blev väl också den sista beställningen som jag gjorde ifrån Base.com. I och med hela Brexit skiten, trist som fan för alla som blir lidande på grund av det och synd det blir svårare att köpa billiga spel.

På tal om leveranser, så har Amazon äntligen förberett att skicka iväg mina två Xenogears-figurer! Nästa vecka så borde jag få både Elly och Weltall figuren, som jag har längtat. Speciellt efter Weltall, det är en av mina favorit mech någonsin.

Imorgon blir det Sci-fi mässan i Malmö, det var ett tag sedan man var där. Det ska förhoppningsvis bli skoj. Hoppas man hittar något roligt där.
Jag och min polare håller även på att arbeta med vårat projekt “Skånespelarna”, förhoppningsvis ska vi ganska snart ha något nytt att visa upp. Mycket av livet som kommit i vägen, jag har jobbat mycket och han studerar en del.
Men förhoppningsvis så kommer vi igång snart igen och med lite nya saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *