En veckas semester!

Ahh! Semester. Visst är det skönt? Det är skönt att bara säga det, semester.
Det ska bli så otroligt skönt att få sova ut lite och samla kraft igen, de senaste två veckorna har varit lite väl stressiga i min mening.

Men som sagt, nu blir det att ta det lugnt och samla kraft. Ta igen lite spelande som jag missat de senaste två veckorna. Eller missat och missat, jag har helt enkelt inte orkat spela. Ska ta tag i ett spel som legat och väntat på att bli avklarat, det är nämligen
Golf Story till Nintendo Switch. Är mot slutet av spelet nu, men det har legat i flera månader, så känner vill få ett avslut på det nu. Får väl se vad som sker. Haha.
Även om det känns drygt att fortsätta med det. Kanske skippar det ändå…
Nåja, annars blir det att lägga min fokus på Ni no Kuni II. Gillar det jag spelat av det, men det har fått ta lite stryk nu, när jag inte haft orken att spela.

Har lite inplanerade besök till läkare också, bara lite rutin grejer. Annars ska jag köra storstädning i hela lägenheten, förhoppningsvis kanske till och med möblera om lite. Ska inte hoppas på för mycket, men jag vill möblera om. Vet inte vad som blir bäst dock, känner jag har inte de bästa möjligheterna att ändra om. Eller jo, det har jag kanske. Jag vet hur jag vill ha det, men allt det kräver nya möbler. Haha.

Printade lite egna posters! Dom är i storlek 50 x 70 och Xenoblade Chronicles 2 postern är i gudomligt kvalité. KOS-MOS bilden är dessvärre inte lika bra IRL, då jag hade ingen högupplöst artwork. Men den duger helt klart, vill ju ha lite mer liv i lägenheten.
Har typ inte haft något på väggarna på över 5 år, men det är 5 år delat på två lägenheter. Har inte velat sätta upp något då tanken inte var att bo där under en längre tid. Men kände jag verkligen behövde göra det hemtrevligare nu.

Så det börjar kännas skönt nu faktiskt, lite som om man faktiskt bor här.
Det blir att beställa fler posters längre fram, ska bara hitta stora och bra motiv.
Har ni några förslag på på något så hojta till i kommentarerna, alltid kul att se vad folk själv hade satt upp. Känner inte att jag behöver mer Xeno-relaterade posters i alla fall, om man skulle hitta något stort och bra för Tales of-serien. Hm… Det kan bli bra det.

2 responses on En veckas semester!

 1. Vilken lyx, men det låter ju som du förtjänat lite ledigt nu!

  Jag har sagt det förr men jag älskar att möblera om, det händer
  tyvärr aldrig nu när samlingen är så specialdesignad som den är
  men åtminstone kan man flytta runt innehållet i hyllorna, har just
  dammat allt ordentligt idag faktiskt och hittat en plats åt Ni no Kuni
  monstret, hehe.

  Hoppas du kommer på någon rolig ny möblering med eller utan nya möbler! Känns som det var igår du flyttade in och vi pratade om saker
  att sätta på väggarna, kul att du äntligen hittat två motiv även om det
  ena råkar vara ett motiv som driver mig till galenskap att jag inte kan hitta i original, hehe.

  Svårt att ge tips för fler motiv, det finns alldeles för mycket kul, något från Nier hade jag själv troligen satsat på om jag hade haft en vägg över… men Tales of är såklart också bra och färgglatt för det mesta om man vill liva upp där hemma!

 2. @ opkij:
  NieR tänkte jag inte på. Hm, det kan nog bli bra att leta runt lite där.
  Kände jag behövde verkligen ha något med Xeno på väggarna och jag fullkomligt älskar artworken till XB2 postern. <3

  Men får väl se om man hittar något roligt och bra tills Tales of också.
  Lite svårt att hitta bra högupplösta bilder för att det ska bli bra dock.

  Än så länge är det inte riktigt som jag vill ha det, men det närmar sig. Tror det kommer bli bra i nästa lägenhet jag flyttar till. Då jag är beredd att lägga ner lite jobb nu på att få det hela bra. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *