Nintendo E3 2019

Då är det dags att gå igenom Nintendos E3 presentation. Detta ska bli spännande och jäklar vilken presentation det var! Känns onekligen som Nintendo-vann detta årets E3, det var flertalet spel som tilltalade mig och lite överraskningar också..
Här är de spel jag tycker var mest intressanta, ingen speciell ordning på dem.

 

Astral Chain

Astral Chain är PlatinumGames nya actionspel. Vad mer än så behöver man säga egentligen? Jag gillar PlatinumGames spel och försöker spela de flesta av dem.
Liksom futuristiska poliser, med “monster” partners? Låter awesome i min bok!
 

Collection of Mana

En samling man aldrig trodde skulle komma, släpptes för något år sedan i Japan och det verkade aldrig som vi skulle få den. Så att dom faktiskt utannonserade detta tillsammans med den officiella engelska översättningen av Seiken Densetsu 3 var stort.
Seiken Densetsu 3 heter nu för övrigt Trails of Mana officiellt i väst.
Det kommer finnas en limiterad fysisk utgåva av samlingen på Square Enix egna hemsida, så vill du absolut ha den fysiskt som jag, passa på nu! Samlingen finns ute nu, men fysiska släpps 27e augusti.
 

Trials of Mana (3D)

Inte nog med att Collection of Mana släpps och Snes versionen av Seiken Densetsu 3 (nu Trails of Mana) släpps, så har Square Enix gjort en 3D remake av spelet.
Denna är ju mycket intressantare för min egna del, då jag inte har några kopplingar till originalet. Detta verkar ju passa min spelstil lite mer också, naturligtvis ska jag köra originalet också. Så jag verkligen kan jämföra sedan.
 

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion var det första spelet jag köpte till GameCube och jag föll för det direkt, det var annorlunda det var kul och framför allt var det inte Mario som var hjälten. Har inte spelat tvåan, men har hört mycket bra om det. Så nu när trean kommer till Switch så ska jag inte tveka, utan jag köper det direkt! Tycker det ser riktigt kul ut.
 

No More Heroes 3

Helt ärligt så vet jag inte speciellt mycket om No More Heroes-serien.
Men jag gillade verkligen denna trailern, kände absolut att jag blev lite hajpad.
Kan ju hoppas att första och andra spelet också släpps till Switch. Men kommer hur som helst att kolla närmare på detta när spelet släpps.
 

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Ett av mina favoritspel någonsin till GameBoy får en remake till Switch? Klart som fasen jag kommer köpa det! Efter att ha fått se mer gameplay nu, så är längtan ännu större än förr. Många trodde detta skulle bli ett december spel, men jag hoppades det skulle komma tidigare. Kanske inte just i september, men tidigare.
Har ni inte spelat Link’s Awakening förr så gör er själva en tjänst och gör det!
 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild uppföljare

Detta gjorde att Nintendo vann E3 för min del. Wow. Var inget jag förväntade mig och inget jag hade sätt läckt ut tidigare. Så oerhört glad för det, för jag var genuint överraskad. Sitter fortfarande här och bara drömmer om hur detta spelet kan vara.
Så nu fick man ännu ett storspel att längta efter.
 

Nintendo hade ju mer att erbjuda, men detta var de titlar som verkligen har fastnat hos mig och nog de jag ser fram emot mest av det dom har utannonserat just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *