Nintendo vann E3!

Det är ingen frågan om saken, Nintendo vann E3. Dom kom, visade och segrade hårt! Det var snabbt, snyggt och informativt. Sitter fortfarande och bara tänker på det hela, hände det verkligen? Det är första gången på många år som Nintendo kört över motståndet på detta sättet, i min mening då. Ni behöver inte hålla med. ;)
Switch får verkligen en grym start kan man ju säga.

 

Xenoblade Chronicles 2 Släpps: 2017

Game of the show för min del! Jag älskar ju Xeno-serien som de flesta av er troligen vet numera. Blev så väldigt glad att spelet blev åter igen bekräftat för release under 2017, elaka rykten sa att det blivit försenat till 2018.
Trailern gör mig bara mer hajpad och jag längtar ihjäl mig. Vill ha nu!

 

Super Mario Odyssey Släpps: 27 oktober

Wow, wow! Denna trailern lurade mig otroligt mycket. Ni märker när ni ser den, hehe. Spelet är så fullt av liv och annorlunda än något av de senaste Mario-spelen.
Jag vet inte vad man mer ska säga om spelet, troligen är detta Mario-spelet jag väntat på sedan Mario 64.
 

Kirby (inget datum)

Ett riktigt Kirby spel som ser kul ut! Bättre än Rainbow Paintbrush hoppas jag åtminstone, för det var inte roligt alls. Men detta ser fantastiskt kul ut. Blir lätt ett köp.
 

Yoshi (inget datum)

 

Metroid Prime 4 (inget datum)

En av de största överraskningar under hela showen! Nintendo kommer äntligen fortsätta med Metroid Prime! Har en kompis som sagt han köper en Switch om den fick ett Metroid-spel, så det ska bli kul. :D
Kommer själv köpa detta, om inget annat för att stödja Metroid-serien.
 

En annan överraskning är Metroid Samus Returns till Nintendo 3DS. Det är en reimagening av Metroid till GameBoy.

Ser inte alls pjåkigt ut! Blir själv rejält sugen måste jag säga!
En annan sak som jag älskade att dom bekräftade under sin E3 är att det kommer ett “ordentligt” Pokémon till Switch, de har påbörjat arbetet på det nu. Vi får kanske se något av det till nästa E3, men nu har man något att se fram emot där också. Underbart.

4 responses on Nintendo vann E3!

 1. Xeno ser jag också fram emot. Var rätt besviken på X men detta ser ut som en “ordentlig” uppföljare.
  Kul med nya Metroid. Började med serien så sent som ett par år sedan :o och har bara hunnit med 1:an och Super Metroid. Är just nu på jakt efter M2 till Gameboy. Kalla mig galen men tror det blir originalet istället för 3DS-remaken :)

 2. @ JRPGeek:
  Jag tyckte X var helt okej, hade velat det var mer story drivet. För de delar där det var story gillade jag som tusan. Plus de kunde ansträngt sig med karaktärerna istället för att låta “alla” vara skapade i karaktärsskaparen.

  Nej, fasen! Inte skulle jag kalla dig galen för det! Hade gärna kört GB originalet också. 3DS spelet är lite billigare dock, plus jag vill stödja serien så det kommer flera spel och det inte halv dör igen.

 3. @ Micke:
  Jag har köpt en del GB-spel senaste tiden och jäklar vad jobbigt det varit att hitta komplett. Efter ett halvår typ lyckades jag nu få tag på Link’s Awakening för ett bra pris. Metroid har jag inte hittat än…
  Har du kört Prime-spelen? är det bra? Måste själv spela igenom dem innan 4:an släpps.

 4. @ JRPGeek:
  Nu blir jag avis, vill själv ha tag på Link’s Awakening. Det finns ju att hitta, men priserna… Ja, inte riktigt det jag vill lägga. Så verkligen grattis.
  Har kört väldigt lite av första Prime spelet, var inte så förtjust i FPS när det kom. Är ja väl iofs inte nu heller, men hade velat köra dem.
  Hoppas Nintendo portar de andra Prime spelen till Switch också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *