Äntligen helg V.16

Denna veckan har varit väldigt lugn. Har varit på kurs på jobbet i två dagar, så har sluppit vara ute och städa då. Väldigt skönt, men det var tråkigt att sitta stilla och inte göra något. De bjöd dock på mat och frukost, alltid något.
Så på tisdag börjar jobbet igen, är ledig på måndag då jag ska till doktorn. Jag hoppas att äntligen få hjälp med mitt psoriasis som jag är mer är duktigt trött på.

Fick även träffa en gammal vän till familjen jag inte sett på länge, det var trevligt. Ännu trevligare var att han hade en gammal Xbox 360 han inte använt på flera månader och skulle troligen inte använda igen. Då han spelar inget längre, så jag fick den för en hundring. Mest för han var lat! Han ville inte gynna GameStop med att sälja in den till dem och han orkade inte lägga ut den på Blocket. Inte för att jag klagar precis!
Har gjort mig av med lite fler gamla spel också för att kunna förboka
3D Dot Game Heroes och Prince of Persia: Forgotten Sands. Tack vare allt skit jag kunde byta bort, betalar jag ca. 50kr styck för dem, som ska betalas senare. Urk, nu har man knappt något kvar…

Men skönt om man kan börja få in lite pengar igen, så jag kan betala av folk det jag är skyldiga dem. Är tyvärr en del och jag tackar för er tålamod. Gör mitt bästa för att få fram något till er, men det är inte allt för lätt när man inte har haft några pengar alls.
Men hoppas som sagt kunna fixa med er de kommande månaderna, hoppas det är okej med er. Och att vi kan träffas snart, det var fruktansvärt länge sedan vi sågs.

Bästa i veckan
Fick träffa en gammal vän till familjen man inte sett på ett tag, fick även hans gamla Xbox 360 för en hundring. Utan tvekan gjorde det hela min vecka. Kanske till och med hela månaden.

Sämsta i veckan
Turligt nog har det inte varit så många dåliga grejer denna veckan. Varit lugnt på jobbet också.

Spelat i veckan
Det har blivit lite spelande på Tales of Vesperia och det kommer bli mycket mer under helgen.

Annat i veckan
Fick mitt intyg på att jag har fått grundutbildning från jobbet! Och så en liten extra notis!
Detta är mitt 350e inlägg! Tog bara en sådär 4-5år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *