“Äntligen” lite uppdateringar…

Så idag har jag fått reda på lite information om hur det blir med praktiken jag snackade om. Hur det blir med nyår och hur lite pengar jag får i December… Då börjar vi från början.

Jag snackade innan om att jag skulle börja med praktik. Nu vet jag exakt vad det är jag ska göra. Jag ska praktisera som städare eller lokalvårdare som de säger. Detta verkar börja redan på måndag den 1e December och inte den 15e December, som det var sagt från början. Och just nu vet jag inte hur långt tid det kommer vara. Vet bara att det varar till någon gång i Januari, sedan får vi se vad som sker…

Och gällande nyår. Jag får inte ledigt. Tyvärr. Snackade med han jag ska praktisera för. Men det var nästan omöjligt. Då jul, nyår och sådana dagar de tydligen fick in flest (bäst?) jobb. Så kunde jag inte jobba då, så var han inte så intresserad av att ta emot folk. *suck*
Och naturligtvis, hade jag börjat neka så hade det blivit ännu mer strul än vad det är med mina pengar. Nu i December skiter sig allt. Eftersom Försärkingskassan fuckat sig någonstans, kommer jag bara få ca. 1300kr.
Fyfan vilken härlig jul. Och jag som skulle betalat tillbaka Kristoffer för biljetterna han la ut. Så jag hoppas du kanske kan vänta med de pengarna? Är ledsen för det. =(

Varför jag får så här lite? Ja, det enda svar jag får är att jag fått för mycket utbetalat under året. Så ja! Jag får lida för deras förbannade jävla inkompetenta slarvnissar!
Fan vad jag hatar dom. Vidriga svin. Hoppas det kommer gå bra på det här städföretaget och att de vill ha kvar mig efter praktiken. Slippa skolan (gör jag snart, men ändå), slippa förbannade arbetsförmedlingen. Slippa försäkringskassan.
Detta är nog det jag önskar mig mest i julklapp just nu.

6 responses on “Äntligen” lite uppdateringar…

 1. Det är såklart trist att vi inte får träffa dig till nyår, men nu håller jag istället tummarna för att det går bra för dig på ditt jobb och att du får vara kvar där sen!

  Och jag hatar när auktoriteter, som ansvarar för andra människors liv, inte kan sköta sitt förbannade jobb. >_<
  Hoppas din chef är en bra en sen, han lät lite väl elak tycker jag. Men men, de anser väl att man ska vara tacksam för de brödsmulor man får.

  Hursomhelst, pengar löser sig säkert, jag har redan gett Kristoffer hälften av pengarna för dina biljetter, jag skulle antagligen kunna ge honom alltihop så är det mig du betalar till sen. Och det är inget som behövs stressas med.

  Hoppas allt löser sig! *stora kramar*

 2. Mm, jag hoppas ju på det. Även om det kanske inte är något jag verkligen vill jobba med.
  Men jag bryr mig bara om cash på banken och i plånboken. (Vill leva!)

  Jo, jag hoppas också han är bra. Misstänker att det är arbetsförmeldingen som pressar honom.

  Ah, jo det hade ju varit bra. Känner mig tyvärr illa till mods för det som hänt. Lovade att ge igen pengarna denna månaden och nu vet jag inte exakt när jag kan återhämnta mig.
  Blir Januari också en pissig månad, så är det åt helvete. Då blir det verkligen den värsta månaden på året utan större konkurens.
  Men tack för allt stöd. Hoppas allt kommer gå bra själv, så man kan träffas utan problem sedan. *kram*

 3. Fyfan i helvete vad synd och tråkigt.
  Pengarna är ännu sjukare, 1300kr för en massa slaveri på en städfirma. Jag hoppas du inte blir för deprimerad för det får du inte.

 4. Japp, det är sjukt. Men man har tyvärr inte mycket att säga till om. =/
  Nä, så värst deppig över det blir jag väl inte. Känner mer som svek från min sida att jag inte kunde hålla vad jag lovade dig. Det är väl mest det jag tänker på.

  Men jo, det sätter ju en del käppar i vissa planeringar. Så jag är mer sur än deppig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *