Äntligen helg! V.14

Hej och välkomna till det första Äntligen helg! inlägget! Tänker försöka posta detta varje vecka på fredagar, när man har jobbat klart.  Kommer väl skriva lite smått om vad som hänt i veckan, vad jag har spelat om något. Ja, lite sådana där små saker.
Ett sådant där inlägg där man kan kolla hur man mådde eller gjort just då. Är väl inte så annorlunda än de vanliga inläggen. Kommer dock alltid skriva dessa på svenska!

I Tisdags förra veckan påbörjade jag min praktik. Jag jobbar med lokalvård och trivs rätt bra med det än så länge. Dock ser man hur äckliga somliga människor är, det är något jag hade kunnat vara utan. Men dock blev jag sjuk redan på Onsdagen förra veckan, feber och förkylning bröt ut. Typiskt min otur.
Men tog nya tag nu i Tisdags denna veckan och det har gått riktigt bra, även om jag behöver gå upp 05,00 på morgonen för att komma i tid till jobbet. Kan inte nämna några ställen jag har städat då jag har fått skriva under tystnadsplikt, lite löjligt kanske… Men jag var tvungen att göra det, men inte precis så jag plågas av det.

Har fått god beröm av folket där jag är. Så det gör ju verkligen att man känner sig motiverad att göra ett bra jobb, kommer få gå en utbildning där sedan också. Så jag får intyg och allt. Det är riktigt nice, kan man söka vidare till andra jobb sedan om man nu inte blir anställd där man är. Jag var negativ till det hela från början, men det har varit bättre än jag trodde. Ska bli spännande att se om man är lika positiv till det nästa vecka.

Bästa i veckan
MP3-spelaren! Det har blivit min nya vän, vilken nyvunnen kärlek jag fått till den. Nästan helt omöjligt att åka buss i 45-60minuter utan den.Eller om man har en långrast, har den varit en ovärderlig kompanjon.

Sämsta i veckan
Man har fått se hur jävla äckliga folk kan vara. Spottar tuggummi, godis och snus i butiker de besöker. Vidrigt är vad det är! Väx upp för helvete och släng den skiten där den ska vara.
Inte i butiker som folk besöker, som man sedan får städa upp efter er.

Spelat i veckan
Har faktiskt inte spelat något under veckan nu, inte haft orken till det. Och så är mitt intresse för Final Fantasy XIII väldigt lågt just nu. Men hoppas kunna ta tag i det nu under helgen.

Annat i veckan
Har inte hänt mycket annat, men jag önskar jag hade pengar så jag kunde gå på bio idag. Vill nämligen se Kickass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *