Äntligen helg! V.15

Ah!! Nu är det Äntligen helg igen! Så otroligt skönt och välbehövligt. Är så trött i hela kroppen efter att ha jobbat hela veckan, men nu får man äntligen vila. Hoppas även få träffa min polare Amadeus som är nere i Skåne igen under en veckas tid.
Har inte träffat han på ett tag så det vore väldigt roligt att få en möjligheten igen!

Annars har det inte hänt mycket sedan förra veckan, varit på tok för trött för att hitta på något. Hoppas man kan vänja sig lite mer snart vid tiderna, så man får ork till annat. Känner att jag redan blivit piggare om dagarna åtminstone, nu när man har bestämda tider man går upp. Och det är ju nice.
Sitter mest och längtar efter att få spela 3D Dot Game Heroes just nu, ser så otroligt kul ut. Och för att inte nämna nostalgiskt. Är också väldigt sugen på att ändra designen på min sida igen, men kan inte komma på något bra. Man kan ju inte sitta och pilla med detta lika mycket som förr tyvärr.

Bästa i veckan
Liksom förra veckan har även MP3 spelaren varit en värdefull kompanjon. Att lyssna på radion eller musik överhuvudtaget när du städar, är otroligt skönt.

Sämsta i veckan
Har väl kanske blivit lite väl mycket trappor att städa i veckan och det känns nu i hela kroppen. Speciellt i vänster axel, gör ont som fan…

Spelat i veckan
Hehe… Även denna veckan har jag inte orkat spela någon. Blir kanske lite FFXIII nu under fredagen.

Annat i veckan
Inget annat av värde har skett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *