Det har varit lite tyst..

Ber om ursäkt att det varit väldigt lite aktivitet ifrån mig, jag har helt enkelt inte haft orken eller tiden att lägga på några projekt nu.
Jag ska ju flytta så min energi har gått till att slänga en massa skräp och packa ner allt i mitt nuvarande boende. Så det har varit lite tråkigt här hemma när allt ser så trist och tomt ut. Men på fredag är det äntligen dags, då får jag nycklarna till min nya lägenhet och så kan jag lämna denna bakom mig och slippa kollektiv trafiken till jobbet, så jag slipper ge dem pengar och jag får mer motion. Låter som en stor vinst för min del, även om lägenheten är lite dyrare, men jag tänker på det positiva här.

Så det ska bli skönt när allt är på plats igen och man kan börja göra lite videos också igen. Har ju inte kommit några Äntligen Nördag videos heller, så jag hoppas vi kan få ut lite sådana också. Kommer fortsätta med mitt lite på egen hand, men jag kanske inte fortsätter från RPGspelaren kände det blev lite att man ramade in sig för mycket på en genre, vilket var idén, men känner verkligen jag vill vara lite friare än så.
Så vi får se lite vad som sker där, bara tankar och sådant just nu, så inget konkret.

Har ju fått en del spel under tiden man varit borta, tänkte ta en stor genomgång av det sedan när jag flyttat också, just nu finns inte utrymmet till det och det ligger nerpackat. Blir väl kanske något mer nu under Black Friday. Haha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *