En stor uppdatering!

Hej alla!
Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev, det är väl inte så värst mycket som faktiskt har hänt. Jag har dock mått väldigt dåligt (inte Corona), så att tänka på att skriva något här har inte ens korsat mina tankar. Sedan har jag haft så mycket att göra på jobbet (tack Corona -.-) att när jag väl haft lite fritid så har man inte orkat med så mycket, utan när jag orkade något så lades den tiden på spelandet.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition har släppts på Nintendo Switch och jag spelade det som en galning. Ett härligt spel som jag hade väldigt svårt att släppa, det är också ett av de spelen jag har sett fram emot mest i år.
Så det var en härlig resa från början till slut, nu längtar man redan efter MonolithSofts nästa stora projekt. Vad det nu än kan bli.


Detta är min nuvarande Xenoblade Chronicles-samling. Det är bara Xenoblade-grejer här, i framtiden kommer jag kanske försöka ta en stor gruppbild på allt Xeno-relaterat, men just nu så får det räcka med de olika serierna om jag tar bilder, blir ett frukansvärt jobb. Skaffade naturligtvis Collectors Editition av Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Som ni nog ser i bakgrunden av bilden. :)

 
Sedan jag sist uppdaterade så har PlayStation 5 också avslöjats, konsolen då alltså. Den har delat folk i lite olika läger, jag tillhör de som tycker designen växer på en. Men jag vill verkligen ha en svart version av PS5:an istället för denna blandningen, vit elektronik är snyggt, men vill ha det mer enhetligt. Vi har fortfarande inget fast datum mer än 2020, så jag gissar på att vi får se denna i november precis som vi gjorde med PS4:an.

PlayStation 5. Släpps en utan skivläsare också.

 
Har även fixat lite med hemsidan, fixade till lite på “Spel jag klarat” och “Spel jag äger“. Fixade så det är lättare och mer överskådligt att välja vilken konsol man vill se mina grejer på. Orkar man inte trycka sig dit så har jag screenshots här.

Det är den blåa menyn till vänster som är ny och gör det lättare att kolla mina listor, den stannar alltid kvar på samma ställe också, så det är praktiskt.
Har fler ändringar jag vill göra och göra det snyggare, men detta är en början så det får vara så. Känner det är bättre (för mig) än det var förut.
Fortfarande kluven till om jag ska dela upp det mer i de olika konsolerna, men vi får se vad som sker.

Detta är bara lite av det som hänt, livet har ju tagit lite andra vändningar detta året än man kanske räknat med och sugit ur den must som fanns kvar. Äntligen Nördag ligger ju på is igen, då vi inte har så stor chans att spela in just nu, av diverse olika anledningar. Dock ska jag försöka komma igång med RPGspelaren igen, vet dock inte riktigt var jag ska börja och har ju fullt upp som det är nu.
Men jag hoppas kunna fixa till något i alla fall.

Kommer göra ett nytt inlägg under veckan hoppas jag där jag går igenom lite mer av det jag har spelat. Kanske försöker göra en RPGspelaren video om det, eller så kör jag det som mig själv. Jag får fundera lite på den där.

2 responses on En stor uppdatering!

  1. Ojojoj! Här var det fullt med fina inlägg och uppdateringar,
    det gjorde mig helt klart på bra humör, alldeles för låg aktivitet
    både från mig och andra när det gäller bloggar senaste tiden.

    Jag tittade in i listorna och tyckte dom blev väldigt tydliga och
    fina! Betydligt bättre än mina simpla textdokument, haha.

    RPGspelaren ser jag fortfarande fram att se mer av, hehe!

    Precis som vanligt blir det inga nya konsoler för mig innan det
    finns spel jag vill spela på dom men just nu är Demon’s Souls
    nästan inbjudande nog för att jag ska köpa PS5…

  2. @ opkij:
    Kände det var på tiden att få ut något, mått dåligt ett tag och varit helt orkeslös. Så kändes bra att få lite ur sig.

    Måste få en bättre ordning på hur jag vill ha det hela gjort gällande RPGspelaren. Har eventuell en ny på g, som kan komma i början av augusti om allt går vägen. Ska nog se till att ladda upp de gamla filmerna på min egna YouTube-kanal dock.

    Blir som frälsr vid ny teknologi, så måste ha den. Förr hade jag ju aldrig möjligheten/råd att köpa på releasen, så måste passa på när man kan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *