En uppdatering

Nu var det snart en månad sedan jag skrev något här. Mycket har hänt… Lite för mycket och inget av det något bra. Just nu orkar jag inte skriva något om det hela, men jag lever ialla fall.
Har fått otroligt stor hjälp och förståelse av alla på jobbet, så det känns underbart.
Trodde även det skulle gå åt helvete, hade ju inte förvånat mig om det hade gått åt skogen. Men saker börjar kanske se bra ut nu, tänker inte gå ut med något nu heller. För gör jag det skiter det sig, som det alltid verkar göra.
Men ni som har mitt mobil nr, kan ringa och få infon där om ni känner för det.

Men ni kan räkna med ett inlägg i framtiden där jag kommer berätta vad som hänt. Förhoppningsvis kommer bättre tider för mig, jag hoppas verkligen det. Och då kommer det bli en ny del i mitt liv, äntligen kan man gå vidare. Det ska bli så otroligt skönt och jag längtar tills man kan få en bekräftelse på det som gäller.
Som sagt ni som känner mig och vill veta mer, vet var ni kan nå mig som sagt.

1 response on En uppdatering

  1. Det låter jobbigt det där… Jag vet inte om du vill att jag ska ringa dig, vi har ju trots allt aldrig pratats vid på telefon förut, men om du vill maila mig om det som har hänt så får du gärna göra det. :/ Jag hoppas iallafall att du mår bättre och att saker kommer lösa sig framöver. *kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *