En random uppdatering

Det var ett tag sedan man bara gjorde ett inlägg om lite allt möjlig. Inte för att det har hänt så mycket sedan sist, men det är väl två stora saker som hänt.
Har varit inne på sjukhuset igen för smärtor, vilket visade sig vara fler njurstenar.
Dock så tog det inte ett år denna gången för att få en lösning, så det är ju bra åtminstone. Men tyvärr har det ju gjort att jag än en gång tappat orken att hålla kontakten med folk uppe. Hoppas ni verkligen kan förlåta mig, ni som jag inte haft så bra kontakt med på senare tid. Depression och orken har varit i botten med det mesta, så det har inte funnits någon ork eller lust till något. Jag vill bara att ni ska veta att jag inte skiter i er. Jag har även hunnit fylla år, så nu är man 33år gammal. Men som vanligt så känner man sig inte äldre eller klokare för den delen heller. Men skaffade mig en egen liten present i alla fall, något jag velat ha länge!! Nämligen Lunar 2 Eternal Blue Complete till PlayStation 1. Musik CDn saknas, men jag har lyckats få tag på den på annat håll, så när den kommer är det helt komplett! <3

Har varit och sett Doctor Strange, som var riktigt bra! Psykedelisk om inget annat! Benedict Cumberbatch var riktigt bra som Stephen Strange och detta var ytterligare en bra Marvel film. Tack vare denna filmen så är nu magi och det övernaturliga/mystiska introducerat i filmuniversumet. Nu längtat man att få se Spider-Man: Homecoming och Thor 3: Ragnarok. Annars var detta mitt sista biobesök för i år, tror inte det blir något mer besök innan Power Rangers har premiär eller möjligen Beauty and the Beast liveaction filmen.

Har inte haft mycket ork för spel sedan en tid tillbaka, vilket alltid är tråkigt att man hamnar i ett sådant läge. Men hoppas man börjar återhämta sig nu, började nämligen spela Batman: Arkham Asylum till PlayStation 4 igår och det har känts väldigt kul att spela igen! Behövde väl mer eller mindre bara hitta rätt spel att spela. Väldigt kul att återvända till det efter besvikelsen Arkham Knight. Asylum är så mycket roligare i min mening, synd bara att de inte gjorde den PS4 port av Arkham Origins som jag är väldigt förtjust i. Trots sina buggar, men spelet har bäst design på skurkarna.
Så det blir att spela klart detta, så får man ju se hur det går med spel där emellan. Eller om det blir en liten paus igen fram tills Final Fantasy VX. Nästa vecka byter jag dock in min PlayStation 4 mot en PlayStation 4 Pro.

2 responses on En random uppdatering

 1. Random uppdateringar är ofta dom roliga, speciellt om dom
  innehåller Lunar! Kul att du äntligen har den godbiten tillbaka
  i samlingen, otroligt att du kunde hitta en separat CD-skiva
  såpass fort!

  Mindre kul att njurstenen fortsätter att bråka men åtminstone
  behöver du inte gå runt och undra vad det är och vänta på hjälp
  i evigheter denna gång.

  Hur fungerar det med sparfiler osv om du byter in ditt PS4?
  Kul att du hittade “rätt” spel för denna stund, jag trodde att
  jag hade mer än nog spel planerade inför FFXV men just nu
  vet jag inte alls vad det blir närmsta veckorna. Tanken på att
  spela FFXV denna månad är rätt overklig i vilket fall!

 2. @ opkij:
  Hehe, dom kan ju vara det. Hoppas allt är bra med dig.
  Blev själv förvånad, trodde inte jag skulle hitta en skiva och göra spelet… Komplett. Men är så glad att ha det, nu ska jag bara finna Silver Star Story Complete också, så är jag väldigt nöjd. =)

  Jo, det kunde varit bättre där. Men har varit helt okej. Tänkte jag ska be doktorerna göra lite tester sedan, är orolig det är tarmarna som jävlas och inte enbart njursten.

  Sparfilerna skickar jag över på ett USB-minne eller laddar upp på PSN-servern via PS4, så det är inga problem. Ja, det var kul att spela det. Påbörjat Dragon Quest Builders nu och det är minst lika bra det. :D Det är helt sjukt att snart är 10års väntan över. Det ska bli spännande minst sagt. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *