Mer gottis till Smash Bros Ultimate

Idag vid 16.00 tiden var det en ny Nintendo Direct, denna fokuserade helt på det kommande Super Smash Bros Ultimate till Nintendo Switch.
Två nya karaktärer plus tre nya Echo fighters (kloner) visades idag.
Det är Simon Belmont från Castlevania & King.K Rool från Donkey Kong Country som är nya fighters. Echo fighters är Richter Belmont också från Castlevania,
Dark Samus från Metroid Prime och Chrom från Fire Emblem. I och med att vi får två
Castlevania-karaktärer här, så tycker jag det är på högtid att Konami gör ett nytt Castlevania-spel, man blir ju lite sugen nu!

Nintendo avslöjar också hur många banor som finns med i spelet och just nu lär det 103 spelbara banor! Skulle inte förvåna mig om det blir fler innan spelet släpps eller det tillkommer fler som DLC vid ett senare tillfälle. Det är så sjukt mycket innehåll i detta spelet att det är svårt att tro, men man börjar ju längta tills man får prova spelet.

Här kan ni se Simon Belmonts presentations film.

Här är hela Smash Bros Directen. Med alla godbitar.

Limited Edition versionen visades inte i Directen, men avslöjades på Nintendos Twitter, den ser riktigt trevlig ut! Den innehåller följande saker (som även syns på bilden),
Själva spelet, GameCube kontroll Super Smash Bros. ver & en GameCube kontroll adapter.

Limited Edition. Ser inte alls pjåkig ut! Ska man skaffa eller ej?…

Får ta mig en ordentlig funderare på om det är värt att investera extra pengarna för de grejerna. Kommer säkert kosta 2000kr här i Sverige misstänker jag.

Allt som allt verkar Super Smash Bros Ultimate bli just den ultimata versionen av spelet, det blir svårt att göra en uppföljare på detta. Men jag hoppas vi kan få någon mer Xenoblade-representant, vill ha med någon mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *