Ny Kingdom Hearts III trailer

Square Enix har släppt en ny trailer för Kingdom Hearts III, man hade väl väntat sig att dom skulle släppa den under Microsoft eller Sonys E3 presskonferens, men här är den! Det är ett tag sedan man fick se något från spelet, men det vi får se här ser riktigt bra ut. Nu längtar man lite extra…

Här får vi se Olympus och det ser ju helt fantastiskt ut för att inte nämna enormt!
Sora har en mängd nya tricks som trailern visar, men en annan stor nyhet trailern visar oss är att Kalle och Långben blir inte längre utbytta av en världs gästmedlem. Det betyder alltså att du kommer ha ett gäng med fyra karaktärer när du är i dom olika världarna. Det är ju trevligt som fasen, nu behöver man inte våndas för man skulle behöva byta ut Kalle eller Långben.

Vi kommer få ytterligare en ny trailer med en helt ny värld nästa månad. På Disney egna D23 konvent den 15 juli. Spännande! Hoppas det blir en bra ny värld vi får.
Det var på tiden att vi började få lite mer info, har varit tyst en väldigt långtid nu. Återstår väl att se om spelet lyckas släppas under nästa år, men kan ju bara hoppas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *