Trött och uttråkad!

Jag är både trött och fruktansvärt uttråkad. Händer fan aldrig något.
Och man har aldrig pengar att åka någonstans. Är så jävla drygt. =/
Midsommar var väl rätt trevligt, men känner inget speciellt för denna dagen. Skönt man slipper folk som dricker i alla fall. Och så är det ju snart dags för Transformers Revenge of The Fallen, det är det som håller humöret uppe just nu. Bara några få dagar till… Längtar tills man kan få en ny dator och en HDTV.
Är det jag vill ha mest av allt nu. Har önskat mig en HDTV i födelsedagspresent/julklapp så man får väl se om tomten kommer tidigt i år. Blir att försöka spara småskramlet annars och hoppas det blir något ut av det. Eller vinna på lotto, det hade varit mysigt.

2 responses on Trött och uttråkad!

  1. Trist att du känner så, är alltid någon period på året som jag känner som du. Inte länge sedan jag hade det så, så drygt ja.

    Har du märkt att reklamen på tv för nya Transformers, då man får höra ''Michael Bay's Transformers. Bara, utan två eler undertitel. Märkligt.

    Håller tummarna att du får din önskningar i uppfyllelse. HDTV med PS3 blir en fantastisk upplevelse, sannerligen. Fram tills FXIII måste du bara ha det. Skillnaden mellan SD och HD kommer bli enorm. Typ. Take care!

  2. Jo, man kommer väl in i sådana perioder ibland. Men det släpper väl. Oftast räcker det att låta bli att spela på ett tag.

    Ja, innan FFXIII släpps ska jag ha en HDTV. Hoppas ha en innan året är slut. Kanske i November eller lagom till jul. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *