Ännu mer Xenoblade 2!!

Ibland är det bara helt underbart att ha ett spel som man älskar. För min del är det verkligen Xenoblade Chronicles 2 just nu. Eller nu och nu, jag blev såld på det redan innan det hade släppts, men det är verkligen ett spel jag har svårt att släppa.
Dels för jag tycker det är underbart och dels för det hela tiden kommer uppdateringar som tillför något. Som nu senast när du får tillgång till två karaktärer från första Xenoblade Chronicles. Mer än så säger jag inte.
Story DLC som vi blev lovade i expansions passet blev ju avslöjat under E3.
Det avslöjades även då att det skulle få en egen fysisk utgåva.
Den måste jag naturligtvis ha, även om jag redan betalat för expansions passet sedan tidigare. Jag vill ha det fysiskt! Jag skall ha det fysiskt! Mer till min samling!
Jag lägger gärna ned mer pengar på ett spel som skänkt mig så mycket spelglädje.

Det utspelar sig under det stora “Aegis kriget“, vars händelser känns än i dag.
Här kan ni se en trailer, men även om denna story utspelar sig 500år innan huvudspelet, så tänk på att det kan vara spoilers.

Underbart att deras ambition lede till att DLC blev så stor att det nästan är ett helt eget spel. Har hört rykte om att man ska få en 20 timmar av det, stämmer det så är det ju fantastiskt. Men jag förbehåller mig rätten att vara skeptiskt till den summan speltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *