Xenoblade 2 har tagit all min tid

Det var ett tag sedan jag gjorde ett ordentligt inlägg här, det har varit ett händelserikt år, då jag och en kollega tog över driften på jobbet och jag blev driftledare.
Nu i slutet av året gick jag igenom en operation och tog bort ytterligare en njursten, som var närmare 1cm stor. Just nu mår jag riktigt bra, känner jag har ork och energi. Så nästa år ska fokus vara på mig själv, äta bättre, gå på gymmet. Motionera mera, allt som kan förhindra att det kommer fler njurstenar. Jag vill aldrig ha så ont igen…

Men det som har hänt den senaste månaden är att jag har helt fördjupat mig i Xenoblade Chronicles 2 sedan det släpptes, sedan den 1a december har jag inte tänk eller ens funderat på ett annat spel, det har alltid funnits i mina tankar. När jag inte har spelat, så har jag tänk på att spela, har otroligt skoj med spelet.
Helt klart en av mina absoluta favoriter för i år och en kraftig kandidat till mitt
Game of The Year. Är uppe i över 90timmar just nu och jag vet inte hur långt in i spelet jag, alltså hur långt ifrån slutet jag är. Men jag bryr mig inte så mycket, har kul med att göra sidouppdrag och bara utforska den enorma ställena som finns på Titanerna. Det är få spel som får mig att vilja utforska varje litet hörn av ställena jag besöker och Xenoblade 2 är verkligen ett av dom.
Bara hoppas jag kan få tag på KOS-MOS snart, håller på att bli smått galen på det!

Det är även med Xenoblade Chronicles 2 jag kommer spendera min julafton med, håller precis på att förberedda lite grejer. Telefon på ljudlös, alternativt stänga av den. På med hörlurarna och glömma allt och alla i övriga världen och bara fokusera på spelet. Det ska bli skönt att slippa känna stress denna dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *