Tillbaka!

Hejsan! Nu är jag tillbaka på internet! Var kanske inte lika lång paus som jag trodde det skulle bli, men jag började bli smått knäpp av att  inte ens kunna läsa lite spel nyhter. Wow, knappt en vecka. Hade varit betydligt bättre och lättare om man inte varit hemma eller nära datorn, men men. Inte så mycket att göra åt det.
Men nu är jag tillbaka. =)

Min mamma har även hunnit fylla år så jag vill önska dig ett stort grattis till henne i efterskott. Jag och min lillebror gjorde en tårta till henne idag. 3dagar försenat, men ingen av oss hade pengar innan dess. Tråkigt, men det är kul att det blev något i efterhand i alla fall. Detta är den första tårtan någonsin jag gjort.
Så den ser väl lite si sådär ut. Men som tur är smakade den gott.

6 responses on Tillbaka!

 1. Välkommen tillbaka! Gillar att följa din blogg, så klart skoj att du återvände :)
  Jo, att vara borta från spelnyheter blir jobbigt. Själv, om du minns, var jag borta i nästan tre månader. Tog länge att hänga med allt som händer, för det är ju hela tiden så mycket som händer i spelvärlden.

  Att jag missade massa storspel som SFIV, Resident Evil 5 m.m, var jobbigt. Mycket roligare och spela spelen man vill ha när det är nytt och fräscht samt att kunna diskutera med alla andra lirare på loading. Så förstår dig.

  Kul. Hoppas din mor blev nöjd med gameboyet :P Fin tårta, blev lite sugen på tårtkalas nu. hehe!

 2. Palaxih: Kul. Hoppas din mor blev nöjd med gameboyet :P Fin tårta, blev lite sugen på tårtkalas nu. hehe!

  Men Gameboyet var förra året. ;) Och det gillade hon väldigt mycket.
  Dessvärre blev det inte mycket mer än en tårta i år. Så sjukt pank. =/
  Kul att höra att du gillar bloggen. Jo, jag minns det. Du var saknad under den tiden du var borta, man blev först rädd att det hänt något riktigt illa.
  Själv hade jag gärna varit borta ifrån internet längre, men tråkigheten blev för mycket. Och att man är hemma och ser datorn varje dag, gjorde inte saken bättre.

 3. Den där tårtan ser ju toppen ut! :D Jag tycker den blev mycket snygg och jag är säker på att den blev jättegod. Nu vattnas det i munnen på mig också. ;)

  Hörde igår att du blev besviken att vi lämnade MSN utan att säga något. Jag ber om ursäkt för det. *kram*

 4. Lania: Den där tårtan ser ju toppen ut! :D Jag tycker den blev mycket snygg och jag är säker på att den blev jättegod. Nu vattnas det i munnen på mig också. ;)

  Man tackar. =)
  Jodå, mamma verkade nöjd och det var huvudsaken. Var inte helt fel faktiskt.
  Ett bra försök för att vara första gången.

 5. Tack för den goda tårtan och den totala överaskningen, jag hade ingen aning att ni skulle baka tårta. väntar med spänning på nästa bakning. Kramar från mamma

 6. mamma wrote:

  Tack för den goda tårtan och den totala överaskningen, jag hade ingen aning att ni skulle baka tårta. väntar med spänning på nästa bakning. Kramar från mamma

  Kul att du gillade den och att du blev överraskad. Var ju meningen. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *