Loadings, DMC4 tävling…

Swedish only folks.
Loading hade en tävling där man kunde vinna ett exemplar av samlar utgåvan av Devil May Cry 4 till antingen Playstation 3 eller Xbox 360. Man skulle skicka in ett “manus” till dom, där man skrev om slutet på DMC3. Att Dante ska möta Kirby. Jaja, ni fattar. Jag tävlade, men vann inte. Wee, så oväntat. Så jag tänkte lägga upp den jag skickade in, har inte kollat den för felstavningar och sådant så jag inte orkat, så ni får ta den som den är.

DMC3 – Alternativt Slut, Kirby.

De båda bröderna Dante och Vergil stirrar på varandra, en intensiv blick som är så statisk laddad att man kan känna de elektriska shockarna från dom.
De fortsätter att stirra på varanda, sakta drar de sina nävar mot sina svärd.
Långsamt lämnar svärden sina hölster… De båda tar sats och springer mot varandra.
Plötsligt faller en rund rosa klump ner mellan dom och den avbryter deras attack.

De vänder sina ögon mot den rosa klumpen, den är bara en bit större än en basketboll. De båda fortsätter ändå att behålla ett öga på sin motståndare.
Den rosa klumpen börja röra sig, både Dante & Vergil hoppar bakåt ett steg.
– Dante: Oh, vad trevligt. Vad gulliga små tricks du skickar på mig Vergil. Det hade du inte behövt.
– Vergil: Hmph. För att ta dig, behövs inga trick. Det här är inte mitt…

Den rosa klumpen har nu visat sig vara en livs levande, boll liknande varelse.
Den vänder sig mot Vergil, öppnar sin mun och försöker suga in Vergil. Han orkar inte kämpa emot och flyger in i monstrets mun.

För att sedan spottas ut igen, både Vergil och hans svärd flyger en bra bit ifrån monstret. Det ser ut som om den lila rosa varelsen har nu kopierat alla Vergils krafter, har även fått ett utseende som är likt Vergil. Det må vara deformerat, men han har silvrigt stående hår och en mini-variant av Vergils svärd. Fast han är yr, reser sig Vergil upp och torkar av sig monstrets saliv.

– Vergil: Grr… Detta måste vara det legendariska monstret Kirby. Den har krafter att härma dess offer, precis som det står i legenderna. Det här ska du få ångra.

Enligt legenderna är det ett monster som dras till ställen med stor energi, han har troligen lockats hit av den kraft som både Dante och Vergil har utstrålat. Han går bort och plockar upp sitt svärd.
Pekar det mot Kirby, och springer sedan mot honom.
Kirby visar sig vara en väldigt flexibel, vig och mycket kraftfullare än vad både Vergil & Dante förväntade sig. Fast Kirby var så liten försvarade han sig otroligt bra mot Vergil, så pass bra att han fick övertaget i fighten.
Kirby träffar Vergil som flyger bakåt, Kirby vänder sig sedan mot Dante och går till attack.
Även Dante blir chockad över hur snabb han var. Kirby kommer i fullkraft mot Dante och träffar hans bröstkorg, han faller ner på knän och håller sig om bröstkorgen och andars tungt.
Då passar Kirby på att suga in även Dante, även han blir utspottad ganska snabbt. Kirby omges nu av ett skinande ljus.

Vädret har varit relativt lungt, men nu tar vinden i. Det blåser så kraftigt att både Dante och Vergil har svårt att hålla sig kvar. De kör ner sina svärd i marken, för extra stöd mot vindarna. Ljuset som omgav Kirby går in i hans kropp.
För att sedan försvinna helt. Kirby har nu kopierat både Vergils och Dantes kraft. Han har fortfarande silver hår, var av det står upp framtill, men ligger ner baktill, han har även fått en röd rock liknande Dantes. Kibry kopierade även Dantes svärd.

– Dante: Ska du kopiera något från mig gör det ordentligt! Dags för lite rock and roll!
Han drar fram sin elgitarr Nevan, som även kan förvandlas till en lie. Han börja spela på Nevan och skjuter ut elektriska fladdermöss mot Kirby.
Kirby slår med sina svärd mot fladdermössen och hoppar undan från en del allt medans Dante öser på mer. Under tiden har Kirby lyckats ta sig närmare Dante och lyckats få en en fullträff som skickar Dante några meter bakåt. Dante reser sig upp, torkar av smutsen, tar nya grepp om sitt svärd och attackerar Kirby. Som lätt parerar hans attack.

– Dante: Va?! Hu..

Han hinner inte avsluta sin mening förens, Kirby har inlet en motattack och fått ner Dante på knän igen.

– Vergil: Lika stor i orden som vanlig. Du har alltid varit mer snack än något annat. Det är ju så man njuter att se dig förnedras.

Kirby står och stirrar omkring, han har ett fånigt uttryck som skulle kunna tyda på att han inte vet vad som pågår.
– Dante: Jadu, Vergil! Den stora stygga marshmallown var ju inte alls stygg mot dig förut.
Vilken otroligt tur att du tog honom med båda dina händer bakom ryggen! Perfekt.
– Vergil: …
– Dante: Inte lika roligt eller hur, brosan.

Allt blev tyst, de tre motståndarna stirrar på varandra, försöker psyka varandra… Dante har nu rest sig upp igen, han kollar mot Vergil, men en viss illvilja i sin blick…

– Dante: Får stryk av en marshmallow, den här dagen blir bara bättre och bättre. Hej! Vergil!
Vi plockar marshmallown tillsammans, ju snabbare vi är av med han ju snabbare kan vi göra upp.
– Vergil: Först denna klump och sedan dig.

[Bilden zoomas ut och man får se hela området, Dante & Vergil greppar sina vapen på nytt bilden blir svart och kampen mot Kirby börjar.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *