Bäst av Sony E3 2018

Detta året kan nog ha varit en av Sonys tråkigaste E3 show. Det kändes mer som en konsert än ett TV-spels event. Hoppas på en återgång till det vanliga formatet nästa år, saknade även Sony i år med alla stora överraskningar. Känns som detta är det sista PlayStation 4 har att erbjuda, nu läggs krutet på PlayStation 5.
Var bara en känsla jag fick, behöver ju inte alls vara så.

The Last of Us 2 ser väldigt bra ut! Snyggt som fasen och man får väl köpa detta någon gång i framtiden sedan. Det lär inte bli ett köp när det kommer, jag väntade rätt länge på att köpa första spelet, så jag kan vänta lite till.
Ghost of Tsushima är snyggt som fasen, men väldigt lite intresserade mig av det jag såg. Kul att SuckerPunch jobbar på något nytt, men det är inte riktigt min kopp av te.
Death Stranding var bara konstigt som fan och jag har inte en aning om vad fasen det är, kommer hålla mer koll på det. Men nja…

 
Resident Evil 2

Äntligen får vi se något från RE2 remaken! Det ser ju riktigt kusligt ut, vetefan om jag vågar spela! Haha. Spelet kommer släppas den 25e Januari 2019, så lite mer än ett halv år kvar innan det släpps. Ska bli intressant att se hur spelet är, det ser ju väldigt annorlunda ut. Dags att följa med Leon till sin första dag på jobbet. Igen.
 

Kingdom Hearts III

Vi får se lite klipp från pirat världen. Fasen vad det ser snyggt ut alltså! Gillar att dom inte ändrar den grafiska stilen i detta spelet beroende på världar dom besöker. Pirat världen såg alltid så konstig ut i Kingdom Hearts 2 med sin grafik.
 

Spider-Man

Ett av de spelen jag ser fram emot mest i år och var jag inte såld på spelet sedan tidigare, så är jag det helt klart nu! Denna demo video sålde mig ännu mer spelet, det ser helt sjuk coolt ut. Som tur är så är det inte så långt kvar till september.
 

Allt som allt en helt okej show, väldigt tråkig dock i min mening. Xbox har varit den show jag gillade mest än så länge, dom visade fler spel som tilltalar mig. Som tur är kommer ju även de spelen till PlayStation 4. Men jag önskar Sony hade haft något av det att visa upp, som exempelvis Devil May Cry 5. Eller varför inte Tales of Vesperia? Men känns som det gjorde sig bäst hos MS för det var exklusivt hos dom förut.
Hoppas Sonys show är bättre nästa år, brukar alltid uppskatta dom. Så känner mig absolut lite besviken. Men som tur är så ser ju spelen som visades fantastiska ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *