RPGspelaren filmer!

Som ni kanske vet så hade jag ett litet projekt för ett tag sedan, jag kallade detta RPGspelaren där jag snackade lite om Japanska rollspel och allt möjligt.
Det blev aldrig mer än 6 videos innan livet ville andra saker, men jag ska återvända till detta projektet. Jag tycker det är extremt kul att få snacka om saker jag tycker om och jag brinner ju för spel och JRPG.

Just nu arbetar jag lite på hur det skulle kunna se ut när det väl kommer tillbaka. Jag har laddat upp alla de videos jag gjorde på min egna privata YouTube-kanal och där kommer de att läggas upp i fortsättningen. Om allt går som jag vill så mycket möjligt finns det en video uppe i början av augusti, det kan hända det kommer något tidigare, men då är det för jag hittade något annat att diskutera än det jag har i tankarna nu.

Men just nu funderar jag som sagt på hur jag ska lägga upp kommande filmer och hur jag vill de ska ut. Skulle ju vilja ha ett nytt intro som är mer passande än det som är nu, men det är svårt att komma på något. Får väl skissa runt lite på det också.
Ni kan se de äldre filmerna jag spelade in så länge genom att använda den här länken!
Men jag ska vara lite extra snäll idag och postar in alla filmklipp här.

Där har ni de filmerna som gjorts än så länge, jag vill som sagt förbättra innehållet och vad jag presenterar. Har ni tips eller tricks att komma med så lyssnar jag gärna eller har ni ett intresse för JRPG och vill att jag ska prata med er om det säg till!
Gör gärna en intervju med er! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *