Snart dags för semester

Nu är det inte långt kvar tills min semester börjar, 5 veckor för att vara mer exakt. Men det går snabbt, lite för snabbt nu. Var ju ett tag sedan jag gjorde en ordentlig uppdatering, men tyvärr har det väl inte hänt så mycket. Fortfarande ont i njurar/magen och ingen lösning än… Men nu på fredag den 27/5 ska jag in på röntgen med kontrast och kolla både buk och organ, så nu håller jag tummarna att de finner vad som felar så man äntligen kan känna sig som sig själv igen.
Dock måste jag säga att denna vecka som gått är nog första gången på närmare ett år med smärta, där jag faktiskt känt väldigt lite av att jag haft ont. Visst för det fortfarande ont, men det var varit i mindre utsträckning och inte så intensivt. Tror till och med en dag var helt smärtfri eller en stor del av den åtminstone. Så det var otroligt skönt ska jag säga!

I andra händelser så har jag börjar skriva för PlayerSelect.se igen, vilket var riktigt kul! Min första recension på ett tag blev Nights of Azure, så kolla gärna in den och se vad ni tycker. Nästa spel blir Star Ocean 5 och det blir även mitt semester spel, nåja ett av dem i alla fall. Ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i Star Ocean 5, ska bli spännande att se om det lever upp tills ens förväntningar. Ser ju redan nu bättre ut än Star Ocean 4 som inte var helt bra. Sedan ser man ju fram emot Final Fantasy XV i slutet av september, det är nog årets mest efterlängtade spel tillsammans med Uncharted 4, åtminstone nu när Tales of Berseria inte släpps i år.

Även om jag ä’r lite sen med en bild så fick jag Uncharted 4: A Thief’s End när det släpptes och det var svårt att släppa det ifrån sig.

Och vilket underbart spel det är! Helt klart ett av årets bästa spel och ett av de bästa jag spelat på länge, ett värdigt avslut för Uncharted-spelen. Åtminstone Uncharted-spel som är gjort av Naughty Dog själva.

2 responses on Snart dags för semester

 1. Usch, att det redan har dragit ut såhär länge med smärtorna, jag kan hålla ett par extra tummar inför morgondagens undersökning.

  Som sagt var det kul och informativt att läsa din text om Nights of Azure så självklart håller jag utkik för framtida texter där! Synd att vi inte får något Berseria i år och enligt rykten ser det väl lite mörkt ut för Nier 2 med… Jaja, spel att spela finns det alltid gott om, Star Ocean, Setsuna och FF15 på loppet av tre månader bara från Square-enix kan man inte klaga på!

  Jag kände mig väldigt klar med Uncharted efter trean men nu när alla är överens om hur bra det är så ser jag också fram emot att spela det, jag ska låna det av min syster så fort hon är klar med det!

 2. @ opkij:
  Det är rätt drygt minst sagt. Men får vara glad att det varit helt okej på senare tid, har inte haft konstant smärta eller lika kraftig smärta. Även om det varierar rätt mycket.

  Vad kul att du gillar den! Blir helt varm inombords. :D
  Det är riktigt trist med Berseria, men den som väntar på något gott… Nier Automata hade jag verkligen hoppats på vi skulle få i år, så det känns nog mer just nu. Riktigt trist.
  Men som du säger, ska väl inte vara ledsen för det. Square Enix står nog för alla favorit rollspelen i år kan jag tänka mig. Ser verkligen fram emot Star Ocean 5 och FFXV. Setuna ska jag kolla upp senare.

  Förstår om du blivit mätt på serien. Ta hellre en paus och kom tillbaka till serien sedan, lär nog kännas lite bättre då. Fyran är riktigt trevligt och hoppas du kan njuta av den ocksp. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *