Redo för att flytta

Nu sitter man här i den lilla trånga lägenhet fylld med kartonger och bara önskar att man kunde flytta direkt. Men man får hålla ut de två veckorna som är kvar, det går ju förhoppningsvis snabbt och så kan man börja packa upp allt igen sedan. Lär ta sin lilla tid innan man har allt på plats.

Men det ska bli skönt, väldigt, väldigt skönt att få en större lägenhet. Läget för nya lägenheten är väl så där, där jag bor nu är det väldigt central och slipper bussar. Det gör jag inte sedan, men samtidigt får jag en stor fin lägenhet där jag kan röra mig i. Speciellt skönt ska det bli med ett sovrum, som jag längtar! Stänga ute allt annat och bara kunna ha ett rum av harmoni.
Att man sedan får ett ordentligt kök också gör kanske att man får lust att faktiskt laga mat igen och då menar jag laga mat ordentligt. Kanske till och med göra lite storkok på gång.

Även om två veckor inte är långt tid, så lär det kännas som en halv evighet nu. Måste försöka ta mig till Ikea på något vis sedan också, ska ha två nya bokhyllor där jag kan förvara mina spel i. Och andra roligheter. Det ska bli kul att få möblera om och faktiskt se ut som någon bor där, har inte ens haft en tavla uppe på väggarna där jag bor nu. Mest för jag trodde inte jag skulle bo här i tre år…
Det kommer väl postas lite bilder på spelsamlingen och sådant när jag väl har flyttat. Ska bli kul att få gå igenom allt ordentligt. Även om det inte är så värst mycket man har.

2 responses on Redo för att flytta

  1. Soooon! Dom två veckorna är nog plötsligt över som vanligt men det är svårt att inte bli otålig när allt är planerat i minsta detalj!

    Det känns som igår jag flyttade hit och hade ett helt så kallat sovrum över som jag mest använde som förråd, nu skulle jag inte tacka nej till ett rum eller två till! Ett ordentligt kök är också något man själv inte inser hur lyxigt det är, hoppas att det blir några kulinariska mästerverk efter flytten sen!

    Så skönt att det äntligen är dags!

  2. Nu har ju snart en vecka redan gått! Tiden går snabbare än vad man tror, men när man sitter mitt i det så kan det förstås upplevas långsammare.
    Ser fram emot bilder sen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *