Jävla Nordisk Film!

Som en del av er borde ha hört nu så utannonserade Sony igår Playstation 3 slim. En slimmare och lättare version av sin Playstation 3 maskin. Där av smeknamnet. De bekräftade även att priset skulle sänkas över hela världen.
Folk jublar, detta är precis vad Sony har behövt.
Men visst fan ska de giriga jävlarna på Nordisk Film (de som sköter distributionen av Sonys spelmaskiner i norden), ta precis lika mycket för den maskinen som den gamla.
Vi fick väl en prissänkning på ca.120kr som mest verkar det, jävligt gött! Tur att alla andra länder fick runt 1000kr i prissänkning. Det vill säga vi ska alltså få betala 3790kr för den nya modellen som borde ha hamnat under 3000kr.

Detta har gjort att folk på internet nu allvarligt ska bojkotta Nordisk Film, något som jag själv stödjer till 100%. Nu letas efter affärer som inte har Nordisk Film som leverantörer, för att få PS3orna till det priset vi borde ha.
Det har tipsats om att MAXI stormarknad är ett sådant ställe och att de nu säljer ut de gamla PS3orna för 2999kr och att nya PS3 modellen kommer ta det priset hos dom när det släpps. Jag vet inte hur mycket sanning det finns i detta så folk får gärna gå och bekräfta detta, ska själv försöka ta mig till min lokala MAXI butik och kolla. Hoppas verkligen att det stämmer.

4 responses on Jävla Nordisk Film!

 1. @ Kim:
  Mm, får ju hoppas det. Dock säljer Maxi de äldre PS3orna för 2999kr nu. Var inne och kollade idag.
  Men det verkar som de kommer ta 3790kr för Slim. =/

 2. Håller med dig fullt. Riktig dåligt av NF.
  Om Maxi säljer för 2999:- blir jag lättad, då jag bor 4 min ifrån närmsta butik. SIBA säljer PS3 80gb för runt 3500 nu, vilket blir priset på slim.

 3. @ Palaxih:
  Du får gärna kolla på din Maxi butik vad de kommer ta. Kristianstad butiken kommer tydligen köra 3790kr på slim när den kommer.
  Kan bara vara att de inte fått någon bra info än, men det var det svaret jag fick ifrån personalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *