Kommande spel 03: Blandat current-gen

Så efter att har varit och sniffat lite på next-gen i förra inlägget så går vi tillbaka till current gen och se vad mer som erbjuds där. Är väl dessvärre några spel här också som inte har ett fast datum just nu, men det får duga!

TIDIGARE INLÄGG
DEL 1DEL 2

 
Bloodstained: Curse of the Moon 2
RELEASE: 2020-??-?? —- FORMAT: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Steam

Utannonserade igår! Trodde nog inte att det skulle få en uppföljare, men blev positivt överraskad. Det första spelet var bra, men jag hade hellre sett ett Metroidvania som Bloodstained: Ritual of the Nigh, men med denna grafiska stilen.
Finns väl inte så mycket mer att säga egentligen. Eller jo. Det finns en karaktär som heter Hatchi. Det är en corgi. Han har en fucking powersuit. Så ondskans makter, ger ni upp direkt eller ska han behöver begrava det som blir kvar av er!?
 

Ys IX: Monstrum Nox
RELEASE: 2020-07-17 —- FORMAT: PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam

Etfer Ys VIII blev jag ännu mer sugen på Ys-serien, framför allt älskar jag musiken de har i serien.Fick faktiskt hem Ys Memories of Celceta till PlayStation 4 så sent som i tisdags, samma dag som detta utannonserades! En tillfällighet?!
Tack vare NIS Americs så får även Switch och PC-spelare ta del av spelet och det är ju inte fel att det når ut till en större publik. Ser fram emot och längtar att få höra all awesome musik i spelet.
 

Oneechanbara Origin
RELEASE: 2020-??-?? —- FORMAT: PlayStation 4

Zombies, tjejer och bikinis. Behöver man mer egentligen? Fast så får man väl inte säga.
Detta ska vara en remake av det första Oneechanbara-spelet som släpptes, jag har bara spelat Oneechanbara Z2 och det var förvånansvärt skoj! Så jag ser väldigt mycket fram emot detta om det blir ett lika trevligt hack ‘n slash.
Det ska få en asiatisk utgåva under sommaren, men exakt när det är kan man ju bara gissa på… Spelet kommer då innehålla engelsk text och tal för den delen.

 

Bravely Default II
RELEASE: 2020-??-?? —- FORMAT: Nintendo Switch

.Spelade bara en del av första Bravely Default ouch rörde aldrig uppföljaren Bravely Second. Men nu kommer nästa del och det är till Switch, Bravely Default II. Um… Vänta? Det är en hel ny del i serien och ska inte ha något med den andra två att göra, tänk på denna titel mer som titlarna till Final Fantasy funkar. Det finns en del på eshoppen om man vill testa, jag håller ut tills hela spelet släpps.
 

Tales of Arise
RELEASE: 2020-??-?? —- FORMAT: PlayStation 4, Xbox One, Steam

Var gömmer ni detta spelet Bandai Namco!? Det är ju typ ett år sedan vi fick se något sist! Snälla Bandai Namco, ge oss något nytt nu!! :(
Utvecklar ni en PS5 och Xbox SX version att släppa också? Huh? Kom igen va, ge oss något nytt.. Please sirs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *