En del som hänt..

Wow… Det är över ett halvår sedan jag postade något här på sidan, det var väl inte riktigt tanken att det skulle gå riktigt så här långt emellan inläggen.
Men ska försöka gå igenom det som hänt och blivit gjort, i fall någon nu bryr sig.

2022 har varit lite av ett extremt år för mig, tyvärr är det inte extremt som i något bra. Kan väl börja med den stora boxen i det hela till varför jag inte skrivit något.
Jag hamnade i en rätt djup depression, nog den jobbigaste och djupaste jag har upplevt i vuxen ålder. Den knockade mig fullständigt, jag blev sjukskriven i två månader och arbetade mig upp till heltid igen under den tiden.

Detta var nog två månader sedan nu, men jag känner fortfarande av efter effekten av det måendet, har inte alls samma energi eller ork som förut. Vilket är jävligt tråkigt, då det finns mycket just nu jag känner jag hade velat göra.
Men nu till lite andra saker som hänt under dessa 6 månader, jag inte skrivit något.

Jag deltog i en av Spelbutikens.se tävlingar där man kunde vinna
Pokémon Brilliant Diamond eller Pokémon Shining Pearl och där vann jag ett exemplar av Shining Pearl. Tyvärr fick väl det fötter, någon på PostNord som behövde något att spela. Men efter lite om och män så lyckades Spelbutiken personalen skicka ut ett nytt exemplar till mig.

Tack, Mattias och Tomas på Spelbutiken. Det var kul som tusan.

Det var helt klart än så länge en av höjdpunkterna på året, men tyvärr så skulle jag råka ut för en olycka under min sjukskrivning…
Vill bara poängtera att trots min depression så hade jag inga tankar eller så om att ta mitt liv, detta var verkligen en olycka och inget som var gjort för att jag skulle dö.
Har fått den frågan lite, men nej det var det inte. Detta var helt och hållet bilistens fel och inget för att jag vill avsluta livet.

Jag har alltid varit super försiktig i trafiken när jag cyklar, man kan inte lita på någon.
Jag blev påkörd vid ett cykel övergångställ, hade koll på bilen och den stannade.
Så jag cyklar och av någon anledning fortsätter gumman i bilen att köra, tur var det ingen hög hastighet. Jag klarade mig undan ganska lindrig, slog dock mitt dåliga knä rätt hårt i marken… Hurra och min cykel blev förstörd. Detta är fan bland det obehagligaste jag varit med, tackar att hon inte körde snabbare. (Fick cyklen fixad på försäkring…)

Blev helt intryckt, tur mitt ben inte blev det också…

Däcket är skevt, gafflen förstörd (svårt att se)

Styret helt förvridet, mer skadat än man ser.

Så det var en upplevelse, slog som sagt mitt dåliga knä i marken, fick någon stukning i höger näven som påverkade fingrarna mest och så fick jag ett litet hack i läppen.
Jag har haft en sådan fruktansvärt tur, det kunde ha slutat betydligt mer illa än det gjorde. Nu är jag väl så gott som återställd, fortfarande problem med knät dock.

Detta var en så otroligt fin gest av Spelbutiken gänget.

Jag har hängt mycket på deras Discord, där det vimlar av underbara fantastiska människor. Har nog aldrig känt mig så välkommen på ett ställe som det. Både folket som driver Spelbutiken och de andra på Discorden. Det har varit en fantastisk hjälp för att känna att man skulle må bättre nu under min depression.
Jag är inte alls sponsrad av dem, men jag tänker ändå slänga ut lite länkar här till dem som jag tycker ni borde kolla lite närmare på.

YouTube, Spelbutiken – Gaming 4 FortyDiscordenInstagramTwitter

Fick kanske ut allt jag ville ha sagt just nu, men ska sätta mig och fundera och knåpa ihop lite fler inlägg. Vill ju gärna försöka göra lite fler videos själv, så hoppas man sakta men säkert kan komma igång med något under semestern som är om ungefär 2 veckor. Tack för ni stannade och lyssnade.

1 response on En del som hänt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *