Spel jag ska ha: Del 3

Fortsättningen på min lista över kommande spel jag ska ha. Det blir en del och jag kommer säkert missa några titlar, men försöker få med så många som möjligt.
Jag kommer också gå igenom några 2020 titlar, lite av de vi fått veta som släpps och dem jag ser fram emot mest! Tror ni något saknas så kolla gärna de tidigare inläggen.
Sedan är det långt ifrån alla spel på denna listan, men som jag nämnt tidigare så är det en del av de titlar jag ser fram emot mest.

Tidigare inlägg: Del 1Del 2


 

River City Girls
RELEASE: 05/09 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Söta tjejer, badass brudar, snygga pixlar, old school fighting! Ja, vad mer ska man säga egentligen?! När spelet först avslöjades så kände jag att jag föll för det direkt, det påminde mig väldigt mycket om Scott Pilgrim Vs The World till sin stil. Det råkar också vara ett av mina favorit beat ’em ups någonsin, dock finns ju inte det till moderna konsoler. Men River City Girls kommer få fysisk utgåva till både PS4 och Switch tack vare LimitedRunGames. Den versionen kommer senare, men känns skönt att kunna få det fysiskt så det eventuellt inte går samma öde som Scott Pilgrim gjorde..
Fysiska utgåvan släpps dock lite senare, men det får man stå ut med.
 

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX
RELEASE: 26/09 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

En spin-off serie till Gunvolt-serien, med Copen i huvudrollen. Copen var jäkligt kul att spela som i Azure Striker Gunvolt 2, men hans personlighet är så jävla dålig. Man kan ju hoppas han bättrar sig lite och bli mer likable. Men mer Mega Man-spel som inte är Mega Man-spel är inte fel! Gunvolt-serien har ju varit riktigt bra än så länge.
Kommer även finnas fysiskt till PS4 och Switch från LimitedRunGames. Den fysiska versionen kommer innehålla all DLC på kassett/skiva, släpps dock lite senare.
 

Shovel Knight: Treasure Trove (fysiskt)
RELEASE: ??/12 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Idag avslöjades att den sista DLC delen till Shovel Knight släpps i December, då kommer äntligen King of Cards. I samband med det så släpper Yacht Club Games en ny fysisk utgåva, med huvudspelet, all DLC och Shovel Knight: Showdown på en och samma kassett/skiva. Den stora chocken var att denna gången kommer det även en fysisk utgåva till Xbox One. Jag har köpt Shovel Knight 3 gånger tidigare, detta blir den fjärde. Så mycket gillar jag Shovel Knight.
Njut av trailern till King of Cards, som ser fantastiskt ut.
 

~ TITLAR FÖR 2020 ~
 

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
RELEASE: 17/01 2020 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Ett spel jag alltid var nyfiken på när det släpptes till Wii U, men nu får jag en ny chans att faktiskt ge spelet en chans. Ett stort tema med musik och jag är lite svag för sådant, jag har hört väldigt mycket gott om detta spelet så det ska bli ett nöje (hoppas jag) att äntligen få ge detta en ärlig chans.
 

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection
RELEASE: 21/01 2020 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Capcom avslöjade en ny Mega Man-samling som släpps till PS4, Switch, Xbox One och PC. Man får de fyra Mega Man Zero-spelen som först släpptes till GameBoy Advance och de två Mega Man ZX-spelen som jag tror är uppföljare till Zero-serien? Väldigt osäker på om det är så, så ta inte mina ord som fakta.
Men hej! Vi får mer Mega Man, så jag tar tacksamt emot det!
Nu Capcom… Om ni kunde visa Mega Man X9 så blir jag överlycklig.
 

Final Fantasy VII Remake
RELEASE: 03/03 2020 – KÖPER TILL: PlayStation 4

Som en del redan vet så är jag inget större fan av Final Fantasy VII, det har aldrig klickat med mig som det gjort med många andra. Men jag skulle ljuga om jag inte sa att Remaken inte intresserar mig. Tvärtom så är jag jävligt sugen på remaken! Mer än jag någonsin varit på något med Final Fantasy VII. Jag föredrar alla ändringar jag sett och jag gillar det mer actionbaserade stridssystemet, ser fram emot detta så jäkla mycket alltså.
 

Tales of Arise
RELEASE: ??/?? 2020 – KÖPER TILL: PlayStation 4

Det var längesedan vi fick ett nytt spel i Tales of-serien så när Tales of Arise utannonserades så blev jag så jäkla glad. Sitter mest och väntar på mer info, mer trailers, ja mer av allt! Vi ska ju få mer info åtminstone under kommande TokyoGameShow.
 

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
RELEASE: ??/?? 2020 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Helsike vilket stort spelår 2020 redan verkar bli! Blev helt lyrisk när Nintendo igår avslöjade att Xenoblade Chronicles ska få en HD remaster till Nintendo Switch. Har önskat detta hur länge som helst och spelet förtjänade ett bättre öde än en trött 3DS port. Spelet ser fantastiskt ut av det man ser i trailern, karaktärsmodellerna är fina som tusan och världen ser fantastisk ut. Nu ska man bara sitta och vänta och plågas innan man kan få ta del av denna godbiten. Men fan alltså, 2020 kommer slå hårt mot plånboken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *