Spel jag ska ha: Del 1

Nu när E3 är över, så är det dags att uppdatera listan på spel som jag ska köpa tänkte jag. Får nog dela upp listan lite, annars blir det så många filmer att posta i en.
Har försökt posta dem i den datum ordning de släpps och inte just i den ordningen jag skulle vilja ha dem. Så vi börjar med det som är kvar för året innan vi går in på 2020.


 

Collection of Mana
RELEASE: 11/06 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Collection of Mana finns ute att köpa redan nu på Nintendos eshop, men Square Enix har även utannonserat en fysisk utgåva. Denna kommer släppas den 27e augusti så det är den jag satsar på. Mana-serien är älskad av många, själv har jag ingen koppling till den. När serien började på SNES, så hade jag ingen chans att komma in i den.
Sedan tappade jag dessvärre intresset, men nu när denna samling kommer tänker jag ge serien en ärlig chans. Vi får ju även det väldigt omtyckta Seiken Densetsu 3 med officiell översättning för första gången! Den officiella engelska titeln är nu
Trials of Mana. Vill ni också ha en fysisk utgåva? Då kan ni boka den på Square Enix egna hemsida.
 

Bloodstained: Ritual of the Night
RELEASE: 21/06 2019 – KÖPER TILL: PlayStation 4 & Nintendo Switch (släpps 28/06)

Jag lovade att sista inlägget jag gjorde om spel jag ville ha, var sista gången jag skulle tjata om Bloodstained. I lied! :D
Ni vet redan att jag vill ha detta, jag har sagt varför och tjatat om det om och om igen.
Jag ville bara ha med det på listan, nu ska jag inte tjata mer! Spelet är ju snart här!
 

Super Mario Maker 2
RELEASE: 28/06 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Jag spelade i princip aldrig originalet, fick testa några banor en vän gjort, men ägde själv aldrig spelet. Men nu när det faktiskt kommer en Mario Maker 2, så får jag se till att åtgärda det problemet. Trailern visar en del nya saker, så som att du kan göra lutningar i spelet, förmodligen det mest efterlängtade delen att kunna göra om man ska tro på vad folk säger. Kan bli ett roligt spel och jag hoppas man får lite energi att göra en egen bana, men om jag inte skulle orka det så kan jag alltid spela det nya story-läget som finns i spelet och så kan jag ju alltid spela andras banor.
 

Dragon Quest Builders 2
RELEASE: 12/07 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Ännu ett spel jag tjatat om sedan tidigare, så jag tänker inte säga mycket mer nu.
Utan jag låter videon tala för sig själv om varför jag vill ha det. Det släpps till PlayStation 4 också, om ni inte visste det.
 

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
RELEASE: 19/06 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Vi får ju vänta tills nästa år för att få Square Enix Avengers-spel, så för att stilla superhjälte behovet så finns ju Marvel Ultimate Alliance 3. Har inte spelat något i serien tidigare, så är väl inte super hajpad på spelet. Men jag hoppas det kommer överraska och visa sig vara ett riktigt grymt spel.
 

Fire Emblem: Three Houses
RELEASE: 26/07 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Jag är inte överförtjust i Strategi RPG, men jag ska ge Fire Emblem en riktig chans med Switch-versionen. Gillar jag inte det så kan jag alltid sälja det vidare.
Men tycker det ser lite intressant ut av det jag sett, tillräckligt för att jag ska våga testa det åtminstone. Enda tidiga Fire Emblem-spel jag spelat är Fire Emblem Warriors.
 

Astral Chain
RELEASE: 30/08 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

När det först utannonserades så trodde jag och många andra att det skulle vara ett nytt Xenoblade Chronicles-spel. Men det visade sig istället vara PlatinumGames nya action-spel som skulle bli Nintendo Switch-exklusivt.
Futuristiska poliser som samarbetar med “monster” partners för att stoppa andra monster, låter kanske inte superhett det. Men jag tror detta kommer bli riktigt bra, PlatinumGames brukar alltid leverera. Så tror absolut detta kommer bli riktigt nice!
 

The Legend of Zelda: Link’s Awakening
RELEASE: 20/09 2019 – KÖPER TILL: Nintendo Switch

Jag är ett stort fan av The Legend of Zelda-serien och jag har alltid uppskattat
2D-spelen väldigt mycket. Nu gillar jag ju båda ändå, men en av dessa favoriter är Link’s Awakening. Nu kommer en remake av det till Nintendo Switch och naturligtvis måste jag ha det! Det ser så gulligt och charmigt ut, sött som fan.
Remaken ser dock ut att vara original spelet med ny grafik, vilket inte gör mig något när originalet är så bra. Det blir ju lättare för nya spelare att komma in i spelet genom att köpa det på Switch, hur som helst längtar jag väldigt mycket efter detta.
 

Trails of Cold Steel III
RELEASE: 27/09 2019 – KÖPER TILL: PlayStation 4

Tror trailern innehåller spoilers för serien! Var försiktiga!
Tredje delen av Trails of Cold Steel-serien. Spelar igenom andra spelet just nu och jag vill redan ha detta. Fastnade verkligen för serien.
 

Fortsättning följer…

1 response on Spel jag ska ha: Del 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *