Ny Nintendo Direct ikväll!

Eller ska man säga i natt? Hur som helst vid 00.00 mellan onsdag till torsdag så har Nintendo en ny Direct, den kommer vara i 40 minuter. Ska man tro vad insiders säger så ska denna tydligen vara riktigt grym. Det återstår väl att se, själv tycker jag bara det är kul att vi får en ny Direct och hoppas få se lite nytt.

En massa personer ifrån MonolithSoft har dock retweetat denna Direct nyhet, något många av dem endast gör när dem är inblandade. Så ska vi få se deras nya spel idag?
Kommer vi få en port av Xenoblade Chronicles eller Xenoblade Chronicles X?
Jag är väldigt spänd om inget annat kan jag ju säga!

Andra saker man hoppas på är ju att Nintendo bekräftar att vi skulle få fler portar av äldre Zelda-spel. Så som de Wii U exklusiva Wind Waker HD & Twilight Princess HD.
Sedan följs det upp av Skyward Sword HD. Sedan ser jag gärna att de portar 3DS versionerna av Ocarina of Time 3D och Majora’s Mask 3DS till Switch också.
Nej! Man kan inte ha för mycket Zelda!

Annars hoppas jag väl på en del överraskningar, skulle gärna vilja se något som man inte alls har haft en tanke på. Något som verkligen “blows your mind.
Som att vi kanske äntligen får en bekräftelse på att Metroid Prime Trilogy kommer till Switch? Det hade ju överraskat många!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *