Ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan man skrev något här, har haft fullt upp med jobbet nu i semester tiderna. Antingen har jag varit för trött för att skriva något och orka anstränga mig eller så har jag faktiskt lagt det lilla ork jag haft på att spela.
Bortsett från att jobba har det väl faktiskt inte hänt så mycket, har varit på tok för trött eller slut för att orka med något egentligen.

Är klar med Bloodstained: Ritual of the Night, tog precis allt i det spelet. 100% och fixade platinum trofén i det. Gillade det starkt! Man bara spelade på och tiden bara gick, men jag hade så kul med det. Levde verkligen upp till de förväntningar jag hade på spelet.

Jag har tagit en paus ifrån Trails of Cold Steel 2 och tänker återuppta det när jag har min semester under vecka 34. Känner verkligen att jag inte har orken att sitta med ett stort story-drivet spel just nu. Så känns bättre att vänta, då kan jag lägga hela min fokus där. Så det känns bra. :D
Just nu kör jag dock Dragon Quest Builders 2 ett av de där spelen som jag har längtat efter mest i år och det är hur kul som helst! Uppskattar verkligen spelet. Det är lätt att plocka upp, bygga något litet (och se timmarna bara försvinna) och sedan lägga ifrån sig spelet. I alla fall om man spelar på Nintendo Switch som jag gör.

Vi har ju av någon anledning två stycken GameStop butiker i min stad, den butik jag har handlat i under många år ska slå igen nu och flytta allt till den nya butiken.
Den tog allt folk, som man trodde den skulle göra. Ännu en affär i vårat “centrum” dör. Snart har vi en spökstad. Men denna butiken var aldrig detsamma sedan den förre butikschefen slutade och det har nu lett till att jag kommer sluta handla på GameStop helt. Kommer inte utnyttja flera deals från dem eller något. Har två förbokade spel att hämta ut sedan är jag helt fri från den och lägg mitt medlemskort på hyllan.
Spelen som jag ska hämta ut är Marvel Ultimate Alliance 3 och Fire Emblem: Three Houses till Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *