Äntligen lite nya grejer!

Nu var det ett tag sedan jag postade något, men jag har inte haft så mycket att säga heller. Som vanligt har man jobbat och jobbat. Varit lite sjukt emellan också, men mest jobbat och varit trött. Har hunnit få lite spelat åtminstone och det är ju alltid trevligt.

Mina Xenogears-figurer har äntligen kommit! De kom faktiskt i början av månaden och jag postade om det på min Instagram. Där hänger jag en del när jag inte posta här.

Elly! Kommer packa upp henne vid ett senare tillfälle!

Favoriten Weltall (Universum). Packas upp senare!

Var även på Sci-Fi Mässan i Malmö detta året, det var väl lagom kul. Kände mig mest lite besviken eller så är jag trött på mässan i Malmö, vill till en större mässa! Typ den som är i Göteborg eller Stockholm hade varit kul. Lite roligt var dock att min farsa hängde med på mässan i Malmö, första gången han var med på något sådant.
Fick tack på original versionen av The Legend of Zelda: Link’s Awakening till GameBoy.

Här är lite av de grejer jag samlat på mig sedan Mars-April.

Blev så förvånad med just Trails of Cold Steel att det faktiskt följde med en manual! Knappt så man minns sist man fick ett spel med manual. Bortsett från limited editions och sådant, så tror jag sist man fick med en manual i ett spel var Shovel Knights fysiska utgåva.

Helt otroligt! Manual till ett spel 2019. Inget jag förväntade mig.

Det var lite av de grejerna jag hade att visa denna gången. Blir ju en del när man inte uppdaterar så ofta längre. Men det blir alltid något. Var tanken jag skulle haft med en grej till i detta inlägget, men tycker detta redan blev så stort med alla bilder att det får bli ett helt eget inlägg. Kommer posta det i veckan, vem vet? Kanske redan imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *