Här är Tales of Vesperia Definitive Edition

Efter många år av längtan, hopp, depressioner och annat ont, så får vi äntligen en komplett version av Tales of Vesperia i väst!
Då vi blev nekad spelet till PlayStation 3, så började det kännas som om att det aldrig skulle komma. Men det fanns ett litet hopp, det var spelets 10års jubileum.
Då kunde de nog avslöjas! Precis som Tales of Symphonia Chronicles blev utannonserat till PlayStation 3 under sitt 10års jubileums år.
Samtidigt kände man också att händer det inget nu, så kan man släppa spelet helt.

Spelet kommer släppas till samtliga format, det innebär alltså PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och Steam. Inte illa! Alla får en bit av denna kakan.
Spelet kommer ha Dual Audio, så vi slipper det eviga tjatet om Subs VS Dubs.
Det kommer tydligen innehålla den mesta av DLCn som släpptes till spelet, undantaget lär väl vara någon anime-specifik DLC. Kosmetiskt då.

I övrigt är jag väldigt spänd på den engelska dubben, kommer det urgamla ryktet om att Troy Baker blev återkallad till inspelningsstudion för flera år sedan. Det sägs ju att Bandai Namco hade planer på att släppa PS3 versionen i väst och spelade in all ny dialog, men blev aldrig använt. Eller om dom kommer använda sig av Matthew Mercer för övrig dialog med Yuri. Det verkar ju som Troy Baker inte längre gör röster till JRPG.

Detta spelet är med i stil med Tales of Symphonia och Tales of The Abyss, så har inte de senaste Tales of-spelen fallit er i smaken är det en stor chans att ni troligen kommer gilla detta. Rekommenderar verkligen alla som gillar JRPG eller vill testa ett Tales of-spel att köpa detta.

2 responses on Här är Tales of Vesperia Definitive Edition

  1. Har det till förra krysslådan i en kartong någonstans. Hamnade i backloggen men blev aldrig av, kanske dags nu då? Många som älskar det och jag gillar verkligen Tales of Symphonia.

  2. @ kimkong:
    Kan varmt rekommendera det. Speciellt då om du gillar Tales of Symphonia, då det är mer i stil med det än de nyare Tales of-spelen.
    Hoppas du får mycket nöje med det. Har både en PlayStation 4 och en Switch version bokad. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *