Ny Kingdom Hearts III trailer

Vi har idag fått en ny trailer för kommande Kingdom Hearts III. Denna trailer bekräftar två tidigare beryktade nya världar, nämligen en Trassel (Tangeled) och en Monsters Inc värld. Båda ser underbara ut av det man får se. Denna trailern gjorde mig faktiskt lite hajpad för spelet, som en än gång bekräftas släppas under 2018.
Spelet ser ut att ge väldigt stor variation när det kommer till fighterna och det ser jag fram emot, det ha rju talats mycket om att ens Keyblades skulle förvandlas till olika vapen. Något som visas tydligt i denna trailern och ser så kul ut.

Trailer har gjort mig sugen på att spela de två spel jag inte rört i serien nämligen, Birth By Sleep HD och Dream Drop Distance HD. Inte spelat original spel på PSP eller 3DS heller och kommer inte göra, när de bättre versionerna finns till PS4an.
Trailern just nu är på japanska och jag kommer uppdatera detta inlägget när det finns en engelsk talande trailer.

Här är även en trailer på den nya tema sången till spelet av Utada Hikaru och den heter “Don’t Think Twice”. Mysig sång och även här får man se lite nya klipp ifrån spelet.

2 responses on Ny Kingdom Hearts III trailer

 1. Glada nyheter är det men jag försöker väl undvika att se för mycket.

  Jag blev så till mig att jag äntligen startade och klarade det sista jag hade kvar, Dream Drop Distance HD, 0.2 och filmen som är inkluderad i 2.8 samlingen.

  Om du inte spelat Birth by Sleep så är det ett måste, som jag nämnde snabbt i årsrapporten är det minst lika bra och viktigt för storyn som ettan och tvåan. Dream Drop Distance eller specifikt vissa bossar gjorde mig mer frustrerad än vad något spel lyckats med på länge men jag var kanske väldigt underlevlad. Om trean blir som 0.2 är det fantastiskt!
  Och den där jäkla filmen, tydligen hintar den på saker som man kanske kommer få veta först i Kingdom Hearts… 4

 2. @ opkij:
  Påbörjade lite på DDD, men känner inte riktigt för att fortsätta. Så får köra BBS innan 3an kommer åtminstone.
  Ohh, den där filmen måste jag också se ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *